![]() |
Çok güzel yazmışsın kardeşim brawo yüreğine sağlık gözlerim doldu valla helal sana Eser. |
adu güzel bi yazı emegine saglık eser kardes. |
dilim tutulduuu,süper yazmışsın eser walla kalbimizin sesi olmuşsun kardeşim,katılmamak mümkün değil bunlara,ewet seninde dediğin gibi beşiktaşımıza saygımızı koruyalım,biz bunu yapmazsak düşmanlarımız neler yapar acaba...eline kalbine beşiktaş aşkına sağlık... |
sevmeyen yazamaz,sevmeyen aşkını anlatamaz,sevmeyen ağlayamaz.her kelimesinde her noktasında beşiktaş aşkı bulunan bir yazı.ikinci bir "fd" vakası görüyorum ben.yüreğinde beşiktaştan başka birşey olmayan kardeşim eser,nedemek boyu aşmak,"YÜREKLERİ AŞTIN".... |
eser seni tebrik ediyorum hakkaten sıkı kalemin var. devamını bekliyoz. teşekkürler.:) |
eyv arkadaslar siz saolun...umarım herkes okur ve yorumda bulunur.Oyle saçma sapan eleştiren var ki herşeyi özellikle o arkadasların okumasını isterim |
Çok güzel yazmışsın.Elimizden şampiyonlukları bağırta bağırta alıyorlar,bizim suçumuz,bizim agresifliğimiz oluyor.101. yılımızda olmamız gerektiği gibi şampiyon olsak o sene sonu daumda,azizede giderdi,BEŞİKTAŞIMIZ daha güçlü katılırdı şampiyonlar ligine teknik direktör Lucescu yönetiminde.O zaman kim tutabilirdi bizi.bir de bugünkü duruma bakın,zaman artık birleşme zamanınıdır.Bizden çalınan şampiyonlukları geri alma zamanıdır. Böyle doğru,içten bir yazı için bir kez daha teşekkürler Eser. |
..........Silkelenelim ve kendimize gelelim.Biliyorum yönetimimiz birçok yanlış yaptı birçok hata yaptı ama bu onlarında son şansları ve ne olursa olsun bu sezonun ortasına kadar görev başındalar ve yapamazlarsa gidecekler biliyorlar.ne olursa olsun -Beşiktaş JK Başkanına ve Yönetim Kuruluna- saygımızı koruyalım.Bu sezon çoğu tabular yıkılacak kora kor bir savaş başlayacak artık Bizi yapanın biz olduğumuzu hatırlayalım..Ne nobre ne tümer in yaptıklarını unutmayalım ama bu klubü klüpten çok daha öte yapanın onu çılgınca sevip destekleyen her koşulda stada koşan,bağıran 11 tane tanınmamış adam bile olsa O Kutsal formanın,üstünde ki armanın hatrına delice destekleyen bizler olduğunu hatırlayalım ve inadına,satılıkların,yine uefaya gidersiniz diyenlerin,en iyi kadro bizde diyenlerin İnadına inanmaya başlayalım. 100.yıldaki kocaeli maçının son saniyelerinde gelen goldü bizi bağlayan hayata sonra son saniyelerde ki Sergen in yolladıgı goldu aşkımızı gözyaşlarımıza boğmaya neden böyle bir andır belki de aramızda ki ********lerin gidişi.... Kardeş öle bir özetlemişinki biradaha hırsalndım hem umutlandım... önce 100,yıl inançlı taraftarı olalım. sonra gerisi gelir. 100,yıl son dakka gözüm skorbortta dakka sayıyorum sergen 1-0 ben ağlar türübünler benden çok ağlar. yanımdakini tanımam ama kardeşim bilirim Yureğine sağlık saygıyla eğiliyorum hislerimin özeti önunde eyvallah... |
Alıntı:
i-na-nı-yo-ruz Geliyoruz az kaldı biz inandıktan sonra yine mutluluktan aglamamız yakındır... |
Alıntı:
i-na-nı-yo-ruz....... Kardeşim sizden ricam bu tur konuları ve yazıları buralardan daha çok duyuralım beşiktaş ruhunu burda hep beraber ortaya koyalım... |
Türkiye`de Saat: 10:03 . |