![]() |
Beşiktaşlılar şampiyonluk bayraklarını hazırlayın! (K.Kanat) Sokaktaki vatandaş soruyor; Kim şampiyon olur? Ben de kim olamaz sorusuna cevap veriyorum; A-Şampiyonlar Ligi'nde işler çok iyi giderse (lig de kötü gider) Fenerbahçe şampiyon olamaz. B-Feldkamp görevde kalırsa ve Hakan Şükür sorunu çözülmezse, Galatasaray asla şampiyon olamaz. C-Başkan Yıldırım Demirören ile menajer Sinan Engin, "Ertugrul Saglam'ın kafasını karıştırırlarsa" Beşiktaş şampiyon olamaz! Vatandaş uzun lafın kısasını istiyor. Teferruat beni ilgilendirmez, söyle kim şampiyon olur? Ben de uzatmadan şunu diyorum Beşiktaş, şampiyon olur.. Bu kadar iddialı konuşup söylüyorum ya.. Sağlam da benim kadar şampiyonluğa inanıyor mu diye merak ettim. Aynı soruyu Sağlam'a sordum; Hoca Beşiktaş'ı şampiyon yapacak mısın? Ertuğrul hocanın söylediklerinin özetinin özetini yazıyorum; Beşiktaşlılar 5 yıldır sakladıkları şampiyonluk bayraklarını hazırlasınlar. |
inş. amin |
hydi bakalım inşallah |
inşallah, |
Ertuğrul hoca transferlerden çok umutlu. Onu hiç bukadar kendinden emin görmemiştim. Bence yapılan transferden memnun ve şampiyonluğa olan inancıda tam. |
inşallah:) amin |
Son maçta ben takımı daha önce bu kadar istekli görmemiştim..kazanılan liverpool maçında bile...bende inanıyorum şampiyonluğa..ama tabi federasyon ve piyonları bırakırmı onu bilmem... |
ağzından bal damlamış kazımım :) |
inşallah kartalım,mutlu et bizi,dök sokaklara formalarımızla |
bayraklar hazır ;) |
inşşşşşşşşşş :) |
Ertugrul hoca kendinden emin.Adam gibi oynayıp,hakemlerin gazabına ugramazsak şampiyonluk bizim,bayraklarda zaten hazır. |
inşallah yaa valla o gun sabaha kadar dışarda olucam bugune kadar olduğu kadarıyla |
yeterki isteyin heryeri siyah beyaz ypalım hadi bu sene şampiyon görelim sizi.... |
bayrakla olsa iyi ınletıcez turkıyeyıı bı samppıonn ollımm ınsallaj olcaz herkeze slm |
ınsallah arkadalar sampoyon oluruzz besıktasınn sehevsenkosu flıp holosko |
bayraklar formalar hazır siz bi şampiyon olun :D |
İNŞ. BNDE INANIYORUM şmp. olmasakta bızım formamız ustumuzde gezerız raht olun HEMDE BURSA ! |
hadi bakalım inşallah öyle olur |
Selam Arkadaslr Bence Bayrakta birde söz Olması Lazım Zorlukları Yendik Yetmedi Hakemler çıktı Onları geçtik Eze Eze Şampiyon Olduk |
ağzından bal damlıyor Ertuğrul hocam. |
Ben Bayrak şimdiden Yaptırdım 15 Metreye 6 metre Bir binadan bir binaya çekecemmm Burada çoğunluk fenerli ibret olsun die Şimdiden astıkkk Bu Alemde Her zaman En büyük Olarak gösterilcezzz |
allahın izniyle insallah |
Bizi Ezmeye Çalışanları Biz Sezon Sonu Ezilmiş göreçezzz Ozaman ANlıcaklar Büyüklük Nasıl Oluyor Bizler Şrefimizle Geliyoruz Şampiyonluk Yaşamaya Bu ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE KARA KARTAL |
Bizim bizden Dostumuz yok Bizler sadece Bizi ANlarız Bizim iyiliğimizi bizler Düşünürüz Bizim Dostumuzdan Çok düşmanımız var DÜşmanımızın Sayısının 10 katı Taraftarımız Var EVet Biz bir Aileyiz besiktasforum.net Ailesi |
"çocuklar inanın inanın çocuklar! güzel günler göreceğiz güneşli günler!.." demek en doğrusu olur bu açıklamalara.. |
eminim bütün beşiktaşlılar şampiyonluğa inanıyor bayraklarımız hazır umutla bekliyoruz haydi kara kartal |
bayraklar hazır zaten...!!! siz şampiyon olun binlerce bayrak feda olsun size... |
inşallah bayraklar hazır bile:) |
bence cok zor |
insallah sen sampıyon yap bayraklar kutlamalar hersey hazir:D |
henüz erken ama geçen senelere nazaran daha umutluyuz |
Bayraklar da formalarda hazır |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |