![]() |
Alıntı:
herkesı kendın gibi sanma ... kullanılan kelimelere dikkat et.. |
adu tumer serefsizin allahıdır...bunu uzatmaya gerek yok |
Alıntı:
hangi takımı tutuyorsan git orda yaz. tutacak takımın yoksa sana birşeyler ayarlarız.. |
[quote=sinansal]Tumer profesyonal bir futbolcu, søhreti genc yasinda yakalamadi, vede para kazanmak icin baska takimda oynicak ønumuzdeki sene!!! Yasida gelmis 31. (cenabet rakam).. Kendi geleceyi icin para kazanmak zorunda bu son yillarinda... Ona serefsiz diyenler asil serefsizler, (cunku kendileri de ayni seyi yaparlardi)!!!!!!! Sizlere sadece guluyorum.. ## ben futbolcu olsaydim, bu yønetim basa geldiginde birakirdim takimi ## ## ALLAHIM Tomas Jun`u aldi bu yønetim ## takim nasil sampiyon olsun bøyle bir anlayisla## şişşşşşşşş ne dion sen bizlerimi ******** dion ******** varsa oda tümer ve eziklerdir tamam mı??? |
ArkadaŞlar Şu TÜmer KÖpeĞİnİn Mevzusunu Artik AÇmasak Kapasak Gİden Gİttİ Allahindan Bulsun Bİze Yaptiklarini BoŞverİn Yenİ Transferlerİ KonuŞun |
Arkdasim Aciklama Bekliorz Kime Dedin Serefsizsiniz Diye Bende Tumere Serefsiz Diyenlerdenim Sorun Warsa Buyur Sole ! Sinansal Sana Sordum Aciklama Beklemekteiz! |
Alıntı:
|
Bu Taraftara Şerefsİz Dİyen Daha Şerefsİzdİr. Akilli Ol Almiyim Aklini |
yorum yapmıcam dedim ama dayanamadım bu şerrefsiz her kimse sokmayın birdaha forumdan içeri.. bir daha kim BEŞİKTAŞIMIZ hakkında böyle olur olmaz konuşursa onun taaaaaaaaa............. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:28 . |