![]() |
Kazım yine dağılmış saçma sapan yazmaya başlamış yine. |
KAZIM KANAT yine eyyamcılığa başlamış arkadaşlar. |
hangi milli maçlarda bunlar oldu, böyle şeyler her milli maçtan sonra oluyo diyen varsa hangi maçlardan sonra olduğunu buradan yazsın |
kazım kanat ingiliz holiganların neler yaptığını görmüyo galiba. biz orda olsaydık alayına giderdik.......................! |
Ben yazdigini tam tersini düsünüyorum. O Isvicre olaylari haybeye yasanmadi. O an ki sinir ve srtesden kaynaklandi, düsünsün bakalim Kazim Bey kac senenin emegi gitti, bilmiyorsa söyleyelim 4 sene. Oyuncular beklenen seyi gerceklestiremediler ve haliyle cok üzüntülülerdi. Öteki suclamalri geciyorum cünkü sacma. Orasi Dünya Kupasi ise, denetlenmeden hic bisey stadyuma girmez. Yani kisacasi, bu adam yine kalemini ve kagidi bosa harcamis.... |
salak herif ya... |
yıne sacmaladı ozamn hıcbırmaca gırmeyelım olsun bıtsın allahım ya cdden sacmalamıss! |
öff be yine kazim yine kazim.biktim bu adamdan ya,isvicre de Basel.Zürich macindan sonraki olaylari görmedi heralde,yada yok daha yazmicam kazim in yazilari hakkinda kafami yormicam bu adam icin,TASKAFA li zaten bi olumlu yazi yazmiyo neyse yeter bu kadar cok bile yazdim |
kazım kanat arada bı boyle yapıyo |
eeee başka bizi yerle bir edecek yazıların yokmu.dünyanın en efendi en delikanlı insanı türklerdir ve dolayısyla türk taraftarlardır.sen g.s nin italyada başına gelenleri çabuk unuttun galiba veya ingilizlerin popolarını bize gösterip bayrağı yere attıklarını.şunu hiçbir zaman unutma bizim damaranımıza basılmadan biz asla taşkınlık yapmayız.herkes isviçre maçında milli takımdan bazı futbolcuları ve yöneticileri eleştirdi.birileri orada bizimkilere resmen ana avrat küfrediyo ve bazıları yanlış yaptık diyo.o insnalarda zaten kendi analarına küfür edildiğinde açık adres veriyolar galiba.sevgili arkadaşım sen dünya üzerindeki TÜRK düşmalığının pek farkında diilsin galiba. |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |