|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. | 
|  | 
|  | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil | 
|  | 
|  28-08-2007, 17:33 | #12 | ||
| Moderator  Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 26   | hakikaten yaa o kadar beşiktas adına duzenlenen gecelere sanatcılar cagırılıo ama bi tanesı bilee dier kluplerde olduu gibi bi beste yapamıo bunun bence deiştirilmesi lazım...BEŞİKTAŞ DEİNCE AKLIMA TAKIMIN MARŞININ GELMESİNİ İSTİORUMM......... 
				__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|   |   | 
|  10-09-2007, 12:53 | #13 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38 
				 Tecrübe Puanı: 0   | mustafa sandal hakan altun gülşen beşiktaşlı sanatçıda çok var yalında galıba beşiktaşlı seozn açılışına gelmişti 
				__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | ||
|   |   | 
|  22-10-2007, 10:17 | #15 | ||
|  Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 47 
				 Tecrübe Puanı: 19   | BİZİM HEPİMİZ BESTECİYİZ NE GEREK VARKİ HEM AYRICA ALEM BİZE HASTA ZATEN KEŞKE BİZDE BUNLAR GİBİ OLABİLSEK DİYOLAR BEN BAŞKA TAKIMILARIN HİÇBİ ÖZENİLECEK BİŞEYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜOM ŞARKILARIDA KENDİLERİ GİBİ DANDİK 
				__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
|   |   | 
|  25-10-2007, 10:10 | #17 | ||
|  Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 47 
				 Tecrübe Puanı: 19   | BELKİ HİÇBİRİMİZ SANATÇI DEĞİLİZ NOTAYI DA BİLMEYİZ AMA İÇİMİZDEKİ BEŞİKTAŞ SEVGİSİ O KADAR BÜYÜK Kİ HER MAÇA BİR BESTE YAPAR SABAHLARA KADAR HAYKIRABİLİRİZ 
				__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
|  LinkBacks (?) LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/marslar/33010-agizlardan-dusmeyen-beste/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 21:09 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |