![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
![]() |
| LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Muhteşem tek kelimeyle
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok güsel olmş tam yaratıcılk örneği
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
evet arkadaşlar bestelerimiz yaratılıcılıqımız herşeyimis süper.....dünyaca ünlü taraftar gurupları var..amA en büyük taraftar biziz...inönüde liverpol maçında dünyaya kanıtladık bunu lütfen takımımıza daha çok sahip çıkalım..eN büyük BEŞİKTAŞ tırAş Basıın ForZa BeŞikTaŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | karaaakartallll kısmııı süperr oturmuşşş o kısmı binlerce Beşiktaşlının ağzından duymak için sabırsızlanıyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bide bunu inönü de söylenirken hayal edin herkes el ele süper
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/marslar/48186-en-yeni-beste-ey-ozgurluk/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 23:47 | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-03-2008 11:12 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |