![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | MAYIS SABAHINDA KAPALIYA DAYANDIM ETRAFA BAKTIĞIMDA CİMBOMLU BULAMADIM KARTALLA BAŞEDEMEZ HAYRETTİN ARİF TUGAY CEHENNEME HOŞGELDİN **** galatasaray... HAYATIMDA HİÇ LACOSTE GÖMLEK GİYMEDİM FAÇA GÖRÜNMEK İSTERİM OPTİK BAŞKAN BİZE Bİ KAÇ LACOSTE ÇALSANA MANYAK EDSTEK VERİRİZ MAÇTA SABAHTAN BERİ HİÇ BİŞEY YEMEDİK KARNIMIZ ACIKTI BİZİM OPTİK BAŞKAN BİZE YEMEK ISMARLASANA PARASINI ALIRSIN SONRA (KARAKARTALSIN GÖKLERDE UÇARSIN) KAFALAR ZUM OLMUS DUNYA DONUYOR AKLIN VARSA KAC FENER CARSI GELIYOR CARSI GELIYOR Yıllarca kahrolsak dertden kederden Bilsekki kellemiz kopar bedenden Aşkımız harbiden hemde derinden Asla vazgeçemeyiz Beşiktaş senden... Ne cimbombom Nede fener Bu kalpler hep seni sever Sen yensende yenilsende Bu taraftar hep seninle... Ne parada Nede pulda Hic gozum yok su dunyada Duysun alem boyle aski Seviyoruz BESiKTASI... Sari mavi yeşil mesil farkeder Yuruyoruz ayrı yolda biz Futbol şiddettir futbol holiganliktir Futbol adam bıcaklamaktır... Ne manita ne para nede araba cok ta s.kimde bu dunya Duysun alem boyle askI bu alemde kral CARSI... Karakartalsın goklerde ucarsın 97 yıldır yasarsın Cekemeyenler kıskananlar catlasın Bir allahım birde sen varsın... Besiktasın manyagiyiz Piskopatın allahıyız Alem buysa kral biziz Gırtlakları biz keseriz &&&&& Elimizde Saraplarla Belimizde kasatura Biz Olmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına... Ne zaman gelecek o büyük gece Bekliyoruz sizi dolmabahcede... KartaLım kartaLım Haydi bastır SanLı kartalım Sen siyah sen siyahla beyazsın Bu alemde kralsın... Ayva CiCek acmıs yazmı gelecek cimbom inonüye nasıl gelecek Neyleyim cebimdeki milyonlari Sen sampiyon olmayinca bazen sevinc bazen keder senin sevgin omre bedel... BESiKTAS DiYEREK SANA YUZ BULDUK SiYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK YILLARDAN BERiDiR HEP SENiNLE OLDUK BEŞiKTAS SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN NE CiMBOMBOM NEDE FENER BU KALPLER HEP SENi SEVER SEN YENSENDE YENiLSENDE BU TARAFTAR HEP SENiNLE... KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI iNONU BURDAN CIKIS YOKTUR BURASI iNONU BURDAN CIKIS YOKTUR... Hataneler doldu tastı MezarLıkta yer kalmadı Su carsının erkekleri Azmı kafa gozler yardı...
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |