![]() |
siyahın zindan olsun beyaz aydınlık...,bu sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin..,aklımda bir tek sen fikrimde bir tek sen.. hepsi çok güsel ama bu 3 tezahüratı bir başka seviyorum.. |
hepsi birbirinden güzel her biri ruh halime hitap ediyor |
beşiktaşıım oleey beşiktaşıım oleey beşiktaşım oleeeeeeeeeyyyyy beşiktaşıım oleey beşiktaşıım oleey beşiktaşım oleeeeeeeeeyyyyy ve----------------------- kartal gol gol gol kartal gol gol gol |
siyahın zıindan olsun beyazın aydınlık... |
nasıl sevgiymiş göründe bakın kartalım seninle uçmam çok yakın , unuttum desemde inanma sakın , silinmez yazıyla yazdım kalbime.... |
yaqmurlu bir qünde qrmüştümm sniii :) |
dün gece sewgilim aradı birden,gündoğdu,kartal gol kartal gol karakartal gol taraftar için oyna fenerede koy,yağmurlu bi günde görmüştm seni. |
-her zaman heryerde seninle birlikte ölüm gelsin isterse gözlerde bir damla YAŞ , kalbimizde bir AŞK , sensin BEŞİKTAŞ - Gündoğdu - çocuklar inanın -aldırma kartal ALDIRMA |
güneş dogar sabah olur ufuklarımda....beşiktaşımla başlarım dualarıma....büyük taraftarın gücü hep arkanızda.... hadyyy bastır beşiKtaş'm şampiyonluğa..!! laylaylay layla layla !! |
bence bu sevda bitmez bu hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez bu alemde ÇArşı herkese karşı Allah affeder Çarşı affetmez |
Türkiye`de Saat: 11:05 . |