![]() |
AŞIĞIM SANA DOYAMIYORUM NEDE GÜZELSİN BAKAMIYORUM SENİ SEVMEYE KIYAMIYORUM BU NE BÜYÜK AŞŞŞKK ŞANLI BEŞİKTAAAŞŞ |
çıldırt bizi delirt bizi kartalım bu stadı başlarına yıkalım |
ŞAmpiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden , Beşiktaşım Oley , Yağmurlu bir günde , şampiyon olalalım bu sene , , , Beşiktaş JK |
bence en güzeli ezikler utanın,utanın ezikler daha neler göreceğiz ne rezillikler yetmedi mi çaldığınız bizim besteler allah belanızı versin genç fenerliler |
şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik geceleri uyumadan sabahı ettik uçurumlara düşmeden tut elimizi şampiyon ol BEŞİKTASŞIM mesut et bizi |
Gün doğdu hep uyandık stadlaraa dayandıkkk Be$ikta$ın uğrunada bayraklara donandık Semtimiz erkek semti a$ık eder herkesi ÜzerimDen eksiLmesin bayrağının gölgesi İ$te biz kötü günde hep omuz omuzayızz Övünmek gibi olmasın,, Biz KarakartaLLıyızz ; ) : ) : ) =)=) |
ayrım yapmıyorumm hepsi 1 numara :D |
siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan :D |
ben en çok yağmurlu bir günde olanı seviyorum |
siyahla beyaz ortak olmuş kartalın aşkı böyle dogmuş hadi hisset bu hislerimi hadi hisset bu hislerimi beşiktaşım ne zaman durmuş kartal uçup kalbime konmuş hadi hisset bu hislerimi hadi hisset bu hislerimi beşiktaş sen bizim herşeyimizsin... |
Türkiye`de Saat: 13:07 . |