![]() |
Sen vardın hiç birisi yokken Beşiktaşım çok yaşa sen senin için güneşi dünyayı ayı esir alırım ben ... |
Sen benim her gece efkarım,gözümdeki yaşım sigra dumanım.Sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı Beşiktaşım.Kalbimin en orta yerinde büyük bi yangın war alevler içinde,Beşiktaş sana yemin olsun bitmeyecek sevdam mezarımda bile... |
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik geceleri uyumadan sabahlar ettik uçurumlara düşmeden tut elimizi şampiyon ol Beşiktaşım mesut et bizi |
Sen benim her gece efkarım Gözümdeki yaşım Sigara dumanım Sen benim damardaki kanım Alnımdaki yazım şanlı BEŞİKTAŞ'ım Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde. BEŞİKTAŞ sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile.... |
Siyah ulan Beyaz ulan ALAYINA GİDER ulan...:) |
Alıntı:
nokta |
Alıntı:
|
küfüre karşıyız biz beşiktaşlıyız y.... ye fener |
gundogdu hep uyandik stadlara dayandik besiktasin ugruna da bayraklara dolandık semtimiz erkek semti asik eder herkesi uzerimden eksilmesin bayraginin golgesi iste biz kotu gunde hep omuzomuzayız ovunmek gibi olmasin biz karakartallayız 2 yıl önceki fener maçında santra ile beraber taraftar o tezahüratı söylediğinde benim tüylerim diken diken olmuştu. o anı unutamıyorum. |
YağmurLu ßir Günde Görmüştüm Seni..... |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |