![]() |
sa beyler sizden bi ricam olucak bi laf vardı biliyoruz biz çok can yaktık .... bütün çarşı cehennemden kombine aldık bunu tam olarak yazarmısınız özel msj olarak atabilirsiniz burayada yazabilirsiniz tşk ederim |
upupupupu |
ya keşke benim yaptığım besteleride duyurailsem stadımızda sölense BEŞİKTAŞIMA Bİ NEBZEDE OLSA KATKIDA bulunmayı çok istiyorum ama antalyadyım işte sesimi duyuramıyorum kimselere duyun artık ben ve benim gibileri |
ii yazılmış paylaşım için teşekkürler |
fevkalade... |
evetbencede güzel ama güneş topla benimiçin deil o özgürlük şarkısından alıntı zülfü livaneli yine |
besteleyenlerin yüreğine sağlık çok güzel olmuş |
çok gsl saol... |
besteler uzun olmasın stadda ahengi bozuyor youtube de besiktas yeni yazınca delgadoyla ilgili bir klip çıkıyor Şarkının adı da stratovarius - destiny diye bir şarkıymış o şarkıya bir beste yapılabilir... başlangıçta stattaki herkesin elleri havada şarkının başlangıcındaki gibi ve ritmine uygun oooooooooooooooooooooooooooooooooo diye bir giriş yapılır daha sonra hızlı ve gürültülü bir şekilde şarkı ritmine uygun şu nakarat yapılır haydi bastır beşiktaş ölümüne beşiktaş goooool kartal gooool ve bütün stat yapar dört dörtlük beste olur..... çarşıya duyurulur o şarkıya beste yapsınlar |
sağol |
Türkiye`de Saat: 13:54 . |