![]() |
hadi hisset cok guzel ama herkes sevıyor.mustafa sandal yapabılır aslında |
hakikaten yaa o kadar beşiktas adına duzenlenen gecelere sanatcılar cagırılıo ama bi tanesı bilee dier kluplerde olduu gibi bi beste yapamıo bunun bence deiştirilmesi lazım...BEŞİKTAŞ DEİNCE AKLIMA TAKIMIN MARŞININ GELMESİNİ İSTİORUMM......... |
mustafa sandal hakan altun gülşen beşiktaşlı sanatçıda çok var yalında galıba beşiktaşlı seozn açılışına gelmişti |
bizde besteciye gerek yok bizim ruumuzda beste var zaten |
BİZİM HEPİMİZ BESTECİYİZ NE GEREK VARKİ HEM AYRICA ALEM BİZE HASTA ZATEN KEŞKE BİZDE BUNLAR GİBİ OLABİLSEK DİYOLAR BEN BAŞKA TAKIMILARIN HİÇBİ ÖZENİLECEK BİŞEYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜOM ŞARKILARIDA KENDİLERİ GİBİ DANDİK |
Bende katılıyorum Beşiktaşlı sanatçılar sadece Beşiktaşlıyım diyor o kadar. Yapsa dillere destan bir marş |
BELKİ HİÇBİRİMİZ SANATÇI DEĞİLİZ NOTAYI DA BİLMEYİZ AMA İÇİMİZDEKİ BEŞİKTAŞ SEVGİSİ O KADAR BÜYÜK Kİ HER MAÇA BİR BESTE YAPAR SABAHLARA KADAR HAYKIRABİLİRİZ |
yazın siz bestenizi yapın biz onu okuruz :D yada biz yazıp okumaya çalışılım siteye sunucaz yani |
BEŞİKTAŞIM HOLEY LİVERPOOL U DA YANDİK ÖLSEKTE GAM YAMEYİZ NİCE YENMELERE (ALEN ABİ BURAYA) |
ARKADAŞLAR böyle güsel bir beste yazan varsa bana yollasın yada iletsin uzun bir beste olsun biz onu şarkı yapalım en güsel şekilde bekliyorum yani |
Türkiye`de Saat: 21:38 . |