![]() |
walla tribunlerde yeni soylenmeye başlanan bi marş var dun akşamda golden sonra soylendii..: Saldır BEŞİKTAŞ Sensin şampiyon,ne cimbombom ne fener nede trabzon Her zman her yerde Şampiyonlar Liginde Kral sensin bu alemdee... diyee bi marş buu..Ritmi de guzell.. |
onu bunu anlamam kardeşim bütün tirübünler BELİKTAŞ MARŞLARI ile inliyo. helal olsuın bize |
BEŞİKTAŞIM OLEEEEYYYYYY |
şey var kimin bilmiyorum ama haydi hisset var hiç bişeye gerek yok ekinler dize kadar var yeter o :D |
çarşıı tek başına herşeye yeter arkadaşlar kimsenin bestesine ihtiyacımız yokk bizimm.. bizim kendi bestelerimiz bile dillerden düşmüyoo nerde görülmüşş böyle taraftarr helell beeee.......... |
bizim kimsenin bestesine ihtiyacımız yok.çarşı zaten beste fabrikası onlar çalıyor hemen sölediklerimizi..bide onların besteleri war diyorsunuz...kıraçın 100.yıl marşının çalıntı olduğunu ne çabuk unuttunuzz.. ayrıca o marş benim süzgecimden geçti..sözlerini değiştirdim..ezikler bence böle daha çok beğenicek :D:D:D |
kapalıda başın arşa değdiği yerde maçın gidişatına göre her zaman beste çıkar ordan biz kendimiz bestekarız gerek yok sanatçıya :D |
biz kendimizin bestecisiyiz..... |
yaa ben biliyorum ceza yapmış bir şarklı diyee sonraa geçenlerde bir forumda okudum sagopa yapmış bir şarkı ama şarkıları nedense bulamıyoruz... |
gerekte yok zaten çarşı büyük betekarların yapamadığını yapıyor zaten |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |