![]() |
bize neler öğretmişler.. BİZE FİZİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER İNSAN SESİ UÇAK SESİNİ BASTIRAMAZ DEDİLER ONLAR İNÖNÜ STADINI GÖRMEDİLER BİZE HAYAT BİLGİSİNİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER YERLİ MALI YURDUM MALI KULLAN DEDİLER ONLAR PASCALI GÖRMEDİLER BİZE MÜZİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER EN ZORU KORODUR DEDİLER ONLAR 35 BİN KİŞİLİK İNÖNÜYÜ BİR ARADA GÖRMEDİLER BİZE MATEMATİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER KALE DİREKLERİNİN AÇISI 90 DERECE DEDİLER ONLAR SERGENİ GÖRMEDİLER BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER ASLI İLE KEREM FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI GÖRMEDİLER BİZE TEK DOĞRU ÖĞRETTİLER HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL DEDİLER alıntıdır,yazan meçhul,ama yüreğine sağlık.. |
gercekten kim yazmissa cok güzel yazmis. Sagol Sinem abla.:) |
Beşiktaş aşkını perçinleyen sözler bunlar işte |
ŞU ANDA TÜYLERİM DİKEN DİKEN... |
yazanın yuregıne saglık gercekten |
ezikler bunu calıp klip yapmıs :) |
Alıntı:
|
Tek bi kelime "süper" paylasdigin icin tesekürler |
ne denıle bılırkı tek kelıme ıle harrıka |
Alıntı:
|
ozaman yeri gelmişken hemen sinemin affına sığınarak bu videoyu paylaşalım buyrun : http://rapidshare.de/files/15271636/bjk5.WMV.html |
yazan gerçekten yürekten yazmış paylaşım içim teşekkürler sinem |
Alıntı:
|
Paylaşımın için teşekkürler Sinem... Mükkemmel yaaaa..... Satırları okurken hele........... Anlatılamaz, yaşanılır.... |
Abicim Ellerinden Opmek Gerekir Bunu Yazani Walla Brawo! |
Harbimi Ya Ohaa Abicim Yuh Yani Dmek Ezikler Klip Yapmislar Yuh Diorum Yani Ya |
bu sozlerin klibi var bende |
süper olmuş |
helal olsun cok güzel miş vallaha |
Alıntı:
|
forumdada warmıydı bilmiyorumda 11. mesaja bakarsanız klibi koydum :confused: kimse indirmemiş demekki :( |
Ben bunun klibini izlemiştim aynı sözlerle demekki ezikler klibi komple çalmış ********ler |
ayen öyle burası beşiktaş alayına gider |
yazanın alnından öğmek gerek. çok güsel ifade etmiş duygularımızı. ben bu eziklerin taaaaaaaaaaa ..... başlıcam ha herşeyi çalıo ********ler |
Yazan kardesime Helal Olsun Cok Guzel Anlatmis |
çok Güzel Olmuş Eline Sağlik |
Süper harika ötesi birşey |
güzeldi... |
paylasim güzel saol |
çok kral bişi bu ya harbi bize yanlış öğretmişler çoğu şeyi.... |
ya harbıden elıne yureğine sağlık yaaaaa cidden çok guzel olmuş:):):) |
çok güzel olmuş yazanın eline yüreğine sağlık... |
Türkiye`de Saat: 22:21 . |