![]() |
Carsi Album Cikar Arkadaslar Besiktas Marslari Cok guzel bir uygulama olmus... Ama cogu cocuk marsi gibi olmus.. cogunu stadda hic duymadim... 100. Yil marslari facia.. Ama Carsi(En kartalindan 40 kisi) sole bir album cikarsa.. studyo ortaminda tezahuratlarmizi soylese, bizde evde arabada calsak hos olmaz mi... |
şahane olur tamamen katılıyorum beşiktaş marşları diğerlerinden farklı olmalı, taraftar sesi olmalı, yorumcu sesi değil... |
ne o öle düttürüdüttürü.... |
bencede albüm çıkarmalılar.ama en önemlisi çarşının şapkası sweet i falan heryerde olmuyor galiba bunuda yaygınlaştırsalar iyi olur... |
Alıntı:
|
güzl olur ama çarşı böyle birşey yapmaz bunada emınım çarşı bestelerini stadda takıma destek vermek ıcın yapar mıllet arabada dınlemesı için degil |
Alıntı:
|
Çarşı popülariteye Karşı.. diyoruz :) |
100.yıl albümünü almıştım abi facia.. profosyonel şarkıcıların söyledikleri bi nebze güzel oluyor da. diğerleri senfoni orkestrası gibi delikanlı adamı bozuyo ya :) ama çar$ı çıkarsın büyük fark olur. çokda güzel olur. umarım çar$ı ve yönetim bu konu hakkında bişeyler düşünürler.. |
100. yıl albümü bende büyük hayal kırıklığı yaratmıştı açıkçası. Haydi Hisset haricinde öyle orjinal bir parça yoktu albüm içerisinde. Beşiktaş tribün besteleri yer alan bir albüm olsa iyi olur ama o tribün havası albüme yansırmı bilemem :) |
katılıyorummm katılıyorummm olmasıı lazımmm .... =) |
güzel günler göreceğiz |
busene şamrıyon beşiktaş |
kafan bozulur,acar bir dinlersin... kendine gelirsin.. hos olmaz mi... ornegin bugun... genclere son dakika da koyduk.... Ac albumu... sanirsin inonudeyim.... Kulup yoneticisi olsam, bizzat yaptirirdim... |
evet 100.yıl albümü çok mıymıntı.dediğiniz gibi şöle gerçek taraftar sesi duymak daha keyifli öle bişey olsa keşke.. |
Alıntı:
bencede öle olsa keşke:boring: |
yada stadda cekelim... Ama ligtv den izin almak lazim... :) |
100. yıl albümü bencede çok çok kötüydü en azından beklenildiği gibi değildi güzel bi albüm şart |
yaaaa bencede süper olur mesela beşiktaşım oley tezahüratını bir dj. arkadaşımız çevirmiş bayada güzel arandığım zaman telefonum onunla çalıyoor bunlardan daha fazla olsa süper olur bence |
çarşı albüme de KARŞI............. |
EWET BENDE KATILIYORUM BENCEDE ÇARŞI ALBÜM ÇIKARSA ÇOK GÜSEL OLUR YA DÜŞÜNSENİZE GERÇEK TEZAHÜRAT GİB BESTELER PATLIYOR ARBAYA TAKMIŞIZ KADIKÖYÜ İNLETİYORUZZZ ÜFFF |
bencede ya beşıktas taraftarıyla ortaya cıkmalı ! |
o zaman sana bir müjde werim..çarşı belegeselini izlersen alen abi we arkadaşları orda şunu söylüyor ; çarşı bestelerin olduğu we bu bestelerin kimler tarafından nasıl yazıldığını anlatan bişey çıkarıcak..o zaman bol bol dinlersin |
cok iyi olr aslında ama |
bence |
bence ne marşını cd yapsınlar ne de tşörtleri yaygınlaştırsınlar çümkü o marşlar stadta sölenmek için yapılmıştır bi diger konu ise çarşıyla alakası olmayan kişilerin çarşı poları giymesi bana koyuyor bunu bi daha düşün....... |
bence beşiktaşlı sanatçılardan yardım alınıp bocanın çıkardığı gibi bi albüm yapılmalı. sesimizi duyurmalıyız. |
keşke böle bişi olsa ahhhh ahhhhh beste öle olmaz böle olur dye birkez daha yapıştrsak cewapı eziklere... |
güzel bi album sart hem bilindik seyler degişik besteler marşlar güzel olur |
calıntı olan cıldırındada yapmıslarya onu gibi katılıyorum :D:D |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |