![]() |
Nasıl Aldın Bize Sergeni... Arkadaşlar Ben sizinle Es Es'in yaptığı ilginç bir tezehuratı paylaşmak istedim belki duymuşsunuzdur ama duymayanlar için, bilmem beğenirmisiz malum bakan unakıtan eskişehirden millet vekili adayı olmuştu tabi o zaman sergen ve çoşkunun tranferinde aracı oldu bunun üzerine taraftarlarda unakıtan için beste yaptı bakalım beğenecekmisiniz Nasıl düzelttin bozuk ekonomiyi Nasıl aldın bize sergeni Kemal abi bize kıyak yapsana Ronaldinhoyu da alsana... :party: |
Arkadaşlar aşağıda birkaç link var ama bende açmıyor belki sizde açan olabilir isterseniz deneyebilirsiniz. HOŞGELDİN SERGEN videosu; YouTube - Hoşgeldin Sergen Yalçın Kemal abi açığın üstünü kapat videosu; YouTube - Kemal Abi Açığın Üstünü Kapat... Ronaldinho videosu; YouTube - Ronaldinho'yu Alsana!!! |
ilker yotube kapalı oldupu için açılmaz açılana kadar da bekleyeceğiz:D:D ama sozlerini güzel yapmışlar |
eses liler Nasıl aldın bize sergeni demiş ya bizde soralım "nasıl sattınız sergeni şekere!?" |
Alıntı:
|
|
biliyorum bunu :D unakıtanda ben türkiyede ronaldinho tarzında futbolcu göremiyorum eğer siz görüyorsanız bana söyleyin bende size alayım diye bir demeç vermişti..Eskişehirli olarak sergenin burda oynaması benim için çok büyük bi şans.. |
süper çok gğzel:D:D |
Türkiye`de Saat: 08:01 . |