![]() |
KARAKARTAL Koy fenere Cennet Olsun Dolmabahçe Cehhenemi Yaşatalım kanaryaya gel bu gece |
ankaralı kardeşlerimizin bestesi Yağmurlu Bir Günde Düştük Yola Zulamda 3Fişeklik Cigara Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞI Ankara |
Kadıköyde stadda susturun bizi 55bin karşıya 2bin kişi G..nüz yiyorsa susturun bizi Ses Desibeli Rekoru Başladı şimdi lalalalalalala |
Siyah Beyaz Bir Aşk Anlatılmaz BEŞİKTAŞ Sayfalara Yazsam Sayfa Yetmez BEŞİKTAŞ Asla Vazgeçmek Yok Anladınmı BEŞİKTAŞ Bu Sevdadan Vazgeçen Kanser Olsun BEŞİKTAŞ |
Siyah Beyaz Renklerin Aşığın Olduk Senin Platonik Bir Aşk Bu Kalbimizde Hep Sevgin Fırtınada Karlarda Yollarda Deplasmanlarda Bu Manyaklar Yanında Şampiyonluk Yolunda |
Sen Çok Malsın Anlazsın Bunu Bence Anla Diye Söyliyeceyim Hece Hece Seninde Hosuna Gidiyor Bence Ananı S...........m fenerbahce |
Gündüz Sensin Gecem Sensin Hüznüm Sensin Neşem Sensin Sana Bir Gün Sırt Dönersek Allah Belamızı Versin Deplasmana Gittiğim Elimde Bir Bira Yada Yağmurlu Bir Günde Hep Sen Varsın İçimizde |
Ölsek Siyahına Kalsak Beyazına Kurbanız Kartalım Biz Böyle Bir Aşka Sensiz Geçen Günler Haram Olsun Bana Beşiktaşlı Olmak Bambaşka Bir Sevda |
Kazanın Önünde Çarşı Çarşı Alayına Karşı Kolpa Basın Kesin Artık Lan Traşı Yıkamassınız Beşiktaşı Yıllar Varki Yılmadım Ben Çarşıdan Hiç Bıkmadım Ben eziqlerden korkmadım ben |
En Büyük Aşk Beşiktaş Yokluğun Tek Keder Ne cimbom ne fener Alayına Gider Saldır BEŞİKTAŞ bugünlükde bu kadar yeter :D |
Türkiye`de Saat: 16:40 . |