![]() |
ÇOK GÜZEL YA keşke biri linkini wersede şu tevahuratları indirsek müzik olarak |
Bir İki Üç Gol Yetmez Dört Beş Altı Olsun Metin Ali Feyyaz Koysun Beşiktaşım Şampiyon Olsun en güzelide bu ya:)ahh ahh o günleri görmek isterdim. |
bi tane de ben yazayım yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellelerimiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden. |
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ. |
*Semtimiz erkek semti... Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep omuzomuzayız övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız bu marşın başı da var.... |
elşne sağlk gsl paylaşım |
çok güzel ya |
öğreneceksin beşiktaşlı olmayı unutmasanda geçmişi yaşanmışı ve bitmişi duyacaksın beşiktaşım sesimi senin için çarpan yüreğimi işte ozaman üzüleceksin beşiktaşlı olmadığına boşa geçirdiğin zaman |
helal be kardeşlerim çooq güsel yazılar yenileri ekleyebilirseniz sewinirim |
cok guzel |
Beşiktaşım oleyyyyyyyyyyyyyy i unutmuşsun.En iyi o |
burası BEŞİKTAŞ alayına qider uğraşma bizimle qötoğlanı fener... bu hayat dedign elbet birqün biiter azrailin biziz qötoğlanı fener.. yağmurlu birqünde qörmştüm seni üstünde çubuklu formalar wardı bir anda tutuldum aşık oldum bn hayatın anlamı siyah beyazdır..ölümle yaşamı ayıran çizqi sihayla beyazı ayıramazki (stadın her yanı loca olsada) heryoLun sonunda öLüm oLsada sevenLeri kmSe ayıRamaSki..! feneri DeL(qado) fransada dogdu eduardo cisse .... hafta feneri bi sikse feneri bi sikse ooooo..ooo...!! VE DAHA NİCELERİ...;) |
Alıntı:
|
ayrımsız hepsi güzel Tüm arkadaşlara teşekkürler. |
cok guzel hepsı |
kadıköyde deprem oldu kartalım acı fenere ne olursun inanmayan ali aydına sorsun nasıl koydu ama ahmet dursun...http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon7.gif:laugh::laugh::laugh: |
bu sevdan vazgecersekallah belamızı versın ÇARŞI |
saol güzel bildigimiz seyler gerci :D |
paylasım için saol kardes |
kardeşim emeğine sağlık.süper tezahüratlar yaaa..en büyük kara kartal... |
Beşiktaşım oleeeeeeeeeeeeeey oooooooooooooo |
Paramız olmasada Her Zaman Kapalıda Biletimiz Her Mevzuda Şeklimiz Her Fenerlidede İzmiz Vardır Bizim (nick) |
Ne Fener Ne Cimbombom Nede Trabzon Bu Sene Sensin Şampiyon Ne Fener Ne Cimbombom Nede Trabzon Bu Sene Sensin Şampiyon Ölümüne Ölümüne Ölümüne Karakartal Ölümüne Ölümüne Ölümüne Karakartal BuNu BegeNdıM BheN |
bende bi tane yazayım Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden'' BİZE FİZİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER İNSAN SESİ UÇAK SESİNİ BASTIRAMAZ DEDİLER ONLAR İNÖNÜ CEHENNEMİNİ GÖRMEDİLER BİZE HAYAT BİLGİSİNİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER YERLİ MALI, YURDUM MALI KULLAN DEDİLER ONLAR PANCU'YU GÖRMEDİLER BİZE MATEMATİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER KALE DİREKLERRİNİN AÇISI 90 DERECEDİR DEDİLER SERGEN'NİN FİRİKİKLERİNDE 95 DERECE OLDUĞUNU GÖRMEDİLER BİZE MÜZİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER EN ZOR OLANI ÇOK SESLİ KORODUR DEDİLER ONLAR 45,000 KARTALI AYNI ANDA GÖRMEDİLER BİZE EDEBİYATI YANLIŞ ÖĞRETTİLER EN GÜZEL ESERLER ARUZLA YAZILIR DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ ŞİİRLERİNİ DİNLEMEDİLER BİZE COĞRAFYAYI YANLIŞ ÖĞRETTİLER BREZİLYANIN KAHVESİ MEŞHURDUR DEDİLER ONLAR AİLTON'U GÖRMEDİLER BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER KEREM'LE ASLI, FERHAT'LA ŞİRİN DEDİLER ONLAR KARTAL AŞKINI HİÇ TATMADILAR BİZE BİR TEK ŞEYİ DOĞRU ÖĞRETTİLER EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ, BAŞKA BÜYÜK YOK DEDİLER |
Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden'' BİZE FİZİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER İNSAN SESİ UÇAK SESİNİ BASTIRAMAZ DEDİLER ONLAR İNÖNÜ CEHENNEMİNİ GÖRMEDİLER BİZE HAYAT BİLGİSİNİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER YERLİ MALI, YURDUM MALI KULLAN DEDİLER ONLAR PANCU'YU GÖRMEDİLER BİZE MATEMATİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER KALE DİREKLERRİNİN AÇISI 90 DERECEDİR DEDİLER SERGEN'NİN FİRİKİKLERİNDE 95 DERECE OLDUĞUNU GÖRMEDİLER BİZE MÜZİĞİ YANLIŞ ÖĞRETTİLER EN ZOR OLANI ÇOK SESLİ KORODUR DEDİLER ONLAR 45,000 KARTALI AYNI ANDA GÖRMEDİLER BİZE EDEBİYATI YANLIŞ ÖĞRETTİLER EN GÜZEL ESERLER ARUZLA YAZILIR DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ ŞİİRLERİNİ DİNLEMEDİLER BİZE COĞRAFYAYI YANLIŞ ÖĞRETTİLER BREZİLYANIN KAHVESİ MEŞHURDUR DEDİLER ONLAR AİLTON'U GÖRMEDİLER BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER KEREM'LE ASLI, FERHAT'LA ŞİRİN DEDİLER ONLAR KARTAL AŞKINI HİÇ TATMADILAR BİZE BİR TEK ŞEYİ DOĞRU ÖĞRETTİLER EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ, BAŞKA BÜYÜK YOK DEDİLER |
şanpiyon olalımbusene uçalım göklere koyalım cimboma fenere birçizikatlım dertlere ismini yazalım heryere |
paylaşım için sağol çok güzel olmuş |
güzel paylaşım eline sağlık |
en kralını unutmuşsun kardeş ya beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayanlar .................................. |
eyw. |
efet bu bende far çok güsel |
Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin paylaşım için tşkler |
BU ALEMDE ÇARŞI HERKESE KARŞI .))))) |
kardeşim supersin saolll |
çok güsl olmuş eline sğlkk |
Wé Aré Thé Best Fuck Of Thé RésT ÇaR$ı ne demek arklar |
Besiktasın Çarsısından cıktık yola geliyoruz kanatlarının altında biz ölmeye gidiyoruz 7 tepeli sehrinde varmı senden kralı adını desturla anacak alemin g.t oglanları İŞTE SİZE YENİ BESTE carsilisinan (k.çekmeceliler) |
Dikkat edin otobanda baskin yemeyin, Carsi gelip sizi s.kmesin, FBI bizden operasyon ögrensin, KRaL CARSI alemde teksin BESTE BUDUR carsilisinan (k.çekmeceliler)y€$!l ov@G.N.C |
uğrunda hercefayı bizler çekeriz BEŞİKTAŞ diyerek öleceğiz biz ne ANTİFENER neULTRAVESTİ nedeHAMSİTS bu alemin kralı genç Ç€KM€C€ KARTALLARI carsilisinan(k.çekmeceliler) |
her zman her yerde en büyük kartal !!! |
| Türkiye`de Saat: 19:44 . |