![]() |
O kız Seni Sevmese de Fark etmez... DÜN GECE BEKLEDİM SENİ EVİNİN ÖNÜNDE Görmek İstedim Seni Son Bir Kere VEDALASIP GİDECEKTİM ASKER'E CIKMADIN BENİM İÇİN PENCEREYE ÇIKMADIN SON KEZ OLSUN GOZLERİME BAKMADIN HER NEDENSE SEN BENİ HİÇ TAKMADIN. (arkadaşları) FARKETMEZ O KIZ SENİ SEVMESEDE FARKETMEZ O KIZ SANA BAKMASADA FARKETMEZ Kardeşlerin SENİ ASLA TERKETMEZ.! Melodi : Şampiyon olacagız Beşiktaşım Bu sene Bi kardeşimizin sevgilisi askere giderken terk ediyor. Daha sonra o kardeşimize yapılan beste |
vay be ne kızmış nasıl olsa askere gidiyor yenisini bulurum demiş çocuğu ekmiş yada tınlamamış yazık koçum sana nekadar talihsizmişsinki seni böyle bir günde yanlız bırakıyor |
süper lmuş metin.. var böyle kızlar bende askerde terk edildim ;) |
Mersin ve ya Antalya daki olay galiba. Beşiktaşlı kardeşimiz. Kazandada söylenmiş |
Giriş Yap | Facebook# çok güzelmiş yaa |
eyv metin...güzelmiş... |
bunun mp3 ü var mı? |
he var istermisn :D |
yok kalsın küü:D |
çok güzelmiş |
tamda bu besteyi arıodum ya teşekkrler..:) |
O arkadaşına söyle sallasın.Hayatta hiçbirşey insanın kendisinden daha önemli değil. |
Benim arkadaşım değil :) Ama Beşiktaşlı renk daşımız. |
güzelmş gerçektn |
hyrnm bunlar yaa:) helal tşk |
süper cok tesekkürler metin |
gerçekten çok güzel teşekkürler |
bnde facebook ta görmüştüm bunu.çok güsell paylaşım için saol |
fark etmez o kız senı sevmesede fark etmez arkadasların senı asla terk etmez |
Beğendiginize sevindim arkadaşlar :) Süper beste gercekden de ... |
O Kız Seni Sevmesede Farketmez mp3 indirme Linki : http://www.dosya.tc/ok_zsen_sevmesedefa ... s.mp3.html facebook video : http://www.facebook.com/video/video.php ... 7&comments Keyifli Dinlemeler. |
bu marşı metin vermişti ve ayrıyeten sayfa görüntülenmiyor |
güzel ama ben hala kutlamalarda bu neden çalındı anlamadım:) çocuğada iyi olmuş ne ihanet ediyorsun en büyük aşka:) |
Türkiye`de Saat: 23:57 . |