![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eziklerin kanalı bile daha iyi artık bizde kanalımız iyi olmasını gelecek yeni yönetimden bekleyecez o kadar mail attık sağa sola tık yok demekki bizi adam koymuyorlar madem ki açtın kanalı öle ortada bırakmak olmaz yapıcaksın yatırımı büyütceksin kanalı her şeye para yetiyor kanalıda düşünceksiniz kardeşim açtım gerisini boşver olmaz kapatın o zaman bizde kahrolmayalım vakti zamanında reha muhtar mükemmel isimleri kanalın yönetimine getirdi Deniz Arman ,Aydın Öztolga gibi beşiktaş yönetimi ne yaptı uzaklaştırdı hepsini şimdi hepsi mükemmel yerlerde beşiktaş yönetimi böyle adam seçerse işi bilene bırakmassa işimiz var yok ben onu istemem bunu istemem sizin istemenizle olmaz başiktaş için en hayırlısı neyse onu yapacaksınız buna mecbursunuz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #163 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bunun için tüm BEŞİKTALILARIN elinden geldiğince reklam vermeleri gerekiyor geçen gün spikerlerde söyledi dergiye ve bjk tv ye kimse reklam vermiyor ondan bu şekilde olduğunu ima ettiler ve haklılarda bakın fb tv ye herkez reklam veriyor ama bizde yok ne kadar reklam o kadar kalite bu işler böyle! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #165 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kapatinnnnnn!!!!!!!!
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #166 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeter bıktım hergün 2 saat akşam 2 saat gece abuk sabuk yarışmaları seyretmekten.bjk store ürünlerinin satışlarını tv den niye yapmıyorlar.maçları günleri maçların canlı anlatımlarını niye yapmıyorlar.kartalımızın lig maçlarını oynandıktan sonra niye banttan yayınlamıyorlar.bayan basketbol-bayan voleybol-erkek voleybol-erkek hentbol takımlarının maçlarını niye canlı yayınlamıyorlar.bunların hiç birini yapmıyorlar.o zaman kapatsınlar kanalı işkence çektirmesinler bize.yeter artık........... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #167 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Büyük umutlarla kurulan ve zamanla tüm Beşiktaşlılar'ın ekranı haline gelen BJK TV neden Digiturk'ten çıkarılıyor?Kurulduğunda, bu ekran siyah-beyaz taraftarın gözdesi olur dedirten BJK TV, hem uydudan hem de Digiturk üzerinden yayın yapıyordu. Ancak sonra Doğan Medya Grubu'na devredilen BJK TV'nin reytingi iyice düştü. Bunun sonucunda parasal sıkıntılar yaşayan BJK TV'ye son darbe de Digiturk'ten geldi. BJK TV ile anlaşmalarını iptal edecek olan Digiturk, bunun sebebi olarak kanalın izlenmemesini gösterdi. Bakalım önümüzdeki günlerde BJK TV'de ne gibi değişimler olacak? MedyaKafe.com Özel Haber Serhan Işılay 13 Aralık 2006, 12:25 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #169 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | EĞER BJKTV İYİ OLSUN DİOSAK BİRAZDA BJKLİ İŞ ADAMLARINI BJKTVYE REKLAMA VERMEYE DAVET DEİOM ÇÜN 3 ,5 TANE REKLAMI VAR BJK TVNİN FB NİN DAHA ÇOK AMA KALİTELİ PROGRAMLAR OLURSA HERKES REKLAM VERİO ZATEN REYTİNG BAKIOLAR REKLAM VERİRKEN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #170 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bayramdan sonra düzeleceği söleniyor ,hayırlısı
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |