![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | siz kim oluyosunuzda bjk tv yi bedavaya verıyosunuz yaaaaaaaa.bu yonetimle biz lige baslarsak cok buyuk bi kausun içinde bulurus kendimizi benim teknık heyete guvenım tam ama yonetim cok aciz yaaaaa her hareketlerındebi olay cıkıyooo nedır bu rezilllik.herkes ayrı telden calıyoo
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | digiturk sonuna kadar haklı arkadaşlar. Digiturke bedavaya yamanmış bjktv sonrada kalkıp şifreli meç veriyor oh bedavadan daha ne olsun, ee olmadı işte.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ee adamlar para almadan yayinlamislar ama d-smart hazirlik macina bile sifre uygularsa olacagi bu dusunun bir klup taraftarina maci sifreli izletiyor ustune ustelik rakip bir takimin maci var diye ilk yarisi baska bir kanalda 2.yarisi baska bir kanalda yayinlaniyor o zaman ne diye kurdunuz bu televziyonu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Kulübe mail atın arkadaşlar. Kanalın kontrolünü geri almaları gerek. Yoksa bu doğan grubu kanalla istediği gibi oynar, hiçkimse de birşey yapamaz. Kanal hem D-Smart hem de Digiturkten yayın yapsın ama kontrol kulüpte olsun. En önemlisi o.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |