![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #201 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #202 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar bu tv işi amatörlük kaldırmaz.bizim kanal tam amatör sebebi alt yapı destegi aldıgımız dogan grubunun basiretsizliği.bakın fb tv ye cnn nasıl destek veriyor.bizde ntv ile anlaşalım zaten sporda onlar 1 numara.parası neyse versin bizimkiler.reklamlar karşılar nasıl olsa.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #203 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #206 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
bu haksizlik! hic guzel program seyredemiyoruz ya! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #207 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saçma sapan programlarr war.Mesela libero.Bayan takımızın şampiyon olduğunu bugüne kadar duymadım.Erkek takımı ise 2. ligde.Ayrıca febe TV de oyndıkları lig maçlarının özetleri werilio.Ama bizde öle bişi yoqq | ||
![]() | ![]() |
![]() | #208 | ||
Guest
| | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Merhaba, Yorumların, hepsini okumadım ama sanırım kanalımızı beğenen biri yoktur: Görüneni o. Yalnız iyi olmayacak diye bir düşüncem de asla yok.Hentbol programı var; belki de TRT dışında bir ilktir; çok ilgimi çekmese de seviyorum bu programı. İyi yanlar isteyince görülüyor. Umarım daha da iyi olur. FB TV hakkında bir-iki görüş okudum, üstte iyi yönde. Doğru yani, rakibimiz falan ama; yayınları daha iyi. Gerçi artık FB TV yok TV'mizde. O kadar yalaka ve Fb yobazının olduğu bir kanalı, sadece iyi yayın yapıyor diye izleyecek/bakacak değilim. Ama bizden ve GS'den daha iyi bir yayıncılıkları var. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |