![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | makeli beşlilerde bu kadar sık değil we ben maskeli beşlileride beyenmemiştim bi kere konu yoq mantıksız ve mantık dışı dönün bi oskar alan komedi filmlerine bakın seviyeyi anlarsınıs gerçi bunu çekenler çok akıllı para kazanmak için çekerler ama bisim halkımıs bilgisiz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sahte tüfegi kafama dayamıs, Korkmamı bekliyosun.. Düsüncemin geldigi yere git, Kendine yer kap. Sagopa & Kolera <3 * Konu Psimist tarafından (30-07-2008 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sanırım arkadaşım senin derdin filmde ciddiyet boyutunun kaçması birde güzel kız ve güzel erkeğin bulunmaması, tarık akanla filiz akını koysaydık bu filme böyle düşünmeyecektin.. yorumun saçma demiyorum çok gereksiz.. yinede cem yılmazın gora filmine 5 basar diyorum... en azından bi aşk hikayesini kendi mizahında anlatıyor bence de çok hoş..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (31-07-2008 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |