![]() |
cok gereksiz seyler gösteriliyor kanalda, ciko vb bunlar gereksiz seyler BJK TV'de. Gereksiz reklamlar'da yok degil. Mac özetleri, sampiyonluk göruntuleri, canli röportajlar, ne biliyim biraz daha heycaan. |
walla benden soylemesi insallah kabloluya gecmez cok sacma programlar oluyo.. kapatsinlar daha iyi rezil ettiler |
kanalimiz 24 saat yayin yapacana günde 12 saat yapsin yayini ama kaliteli yapsin bu ne ya, besiktas tv de mankenler ne yapmis nereye gitmis bize ne... ben besiktas TV de ne Cowboy Filmi nede yarisma görmek istiyorum sacma sapan... Eger magazin yapacaksan 1 sporcunla 1 gün gecirirsin mesela program cikar.... yeter be cikarsinlarda akillari baslarina gelsin kaliteli yayin istiyoruz... |
Besiktas tv parayı reklamdan değil çıko tarzı programlardan kazanıyor,bu arada izleyicisini kaybediyor ve doğal olarak reitıng ı dusuyor bjk lı yonetıcılerının yapacağı belli para kazanarak kullanıcıları mutlu etmek umarım başarılı olurlar |
durmadan tenis maçı verirsen ki ne alaka beşiktaşla olacağı buydu.... |
zaten yayınmı yapıyorki. ne zaman açsam karşımda bir kız paso soru soruyor para dağıtıyorum diyor. Milli piyango idaresimi yoksa spor televizyonomu belli değil. Ya bu eziklerle dalga malga geçiyoruz ama allah var adamların tv si adam akıllı proğram yapıyor valla. Hem görüntü kalitesi de çok iyi. bizim tv ye bakınca içim kararıyor. |
kapatsınlar. |
kapatmasinlar ama bence www.besiktasforum.net in modlarina kiralansin.. cünkü iclerinde cok orginal fikirleri olanlar var.. ayrica bu forum un taraftarlari cok yaratici.. tüm fikirler uygulamaya koyulmaz ama iclerinden secilerek yayina hazirlanir ve o zaman digitürk kapiya gelir anlasma yenilemek icin ama bizim modlar uyanik tabi.. yönetim kurulunda degerlendirmeye aliriz seklinde bir cevapla fiyat arttirma yoluna giderler:) |
walla yayın akışını hiç sevmiyodum zaten bjk maçlarının özetlerini bile vermiyodu iyi olmus |
koyu bi bjkliyim ama dünyanın enkötü kanalı olduu kesin doğan fb tv yi de aldı onlarınkini gayat güsel yönetio ama bjktvyi iyice berbat ettiler |
Türkiye`de Saat: 15:51 . |