![]() |
Fotomaçın yalanları... Gilberto: Yıldıray reisin kalması için para veririm Bundesliga ekibi Hertha Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'e takım arkadaşından büyük övgü... Brezilyalı Gilberto, spor dergisi Kicker'e Yıldıray'ın yerini doldurmanın zor olacağını belirterek, "Ben Yıldıray'a 'reis' diyorum. Yıldıray takımımızın en önemli oyuncusu" dedi. Gilberto, Yıldıray'ın ayrılmasının mümkün olduğunun hatırlatılması üzerine de "Kalması için benim paramdan biraz veririm. Hatta bunu Yıldıray'a da söyledim" diye espri yaptı.(Bu haber 09/02/2007 tarihinde sabah gazetesinde yayınlanmıştır) İŞTE FOTOMAÇIN HABERİ http://img156.imageshack.us/img156/8...7020911nd9.jpg <DIV style="FLOAT: right; WIDTH: 300px"><STRONG> on error resume next plugin = ( IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFla sh.4")))if ( plugin http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DGilberto "Hamit reisin kalması için cebimden para veririm" dedi. </P></SPAN></SPAN> |
Fotomaçın doğru haberi zaten yok ki almicaksın okumicaksın.. |
yalan yalan yalan yalan, |
Alıntı:
|
yalandır ya febe yanlısı gazete zaten,para verip okumam bile :D |
alıp okumaya değmez,hayal ürünü satıyolar |
sadece fotomaç değil hepsi aynı bunların,okuma okutturma!!!:):) |
Bunlar milletle dalga gecio resmen yazacak bişi bulamadiklari için hep sıkıyorlar ...! |
Ezik Gazatesi Cok NormaL... |
hala bu gazetelere inanıp okuyanlar var mı yoksa :O |
Anti Fotomac |
yalaka fotomac |
allahın belası btun basın!!!!! |
ne beklersin ki fotomaçtan |
yalanlariya ünlü bu fotomac |
şu gazeteyi almayı bıraksalarda iflas etse,nerde yalan haber %70'i bunlarda |
fuzuli gazete ne olacak |
Yalan ülkemizi almış götürüyo bakalım nereye kadar böyle devam edebilecek..... |
verdigin paraya yazzik |
hayal mahlüsü bunlar hayal :D:D |
reklam kokan harektler bunlar burakk |
küllüm yalan artık fotomaçı simitçiler bile almıyo be tabi fenerli değilse şok gazetesi bile ondan daha iyi spor haberi yapıyo |
photoshop kullanmayı gazetecilik sanan bir grup insan işte |
Bence de alıp okumaya bile değmez....Fotomaç'ın bunlar ilk yalanları değil ki.. |
Ezik medyaya paramizi vermeyelim! Nasilsa internette var haberler! |
Fotomaç her zaman yalan haber veriyor. Ne alırım ne okurum. |
kardesım fotomaç dogru haber verırse ona başlık açın o süpriz olur:D |
hangı gazete dogru yazıokı onlar dogru yazsın alllah askınaa.. |
GZaten gazeteyi maçtan maça allıyodum.Artık hiç almıycam galiba...... |
kardeşim gazetelerin hepsi yalan ya. vallahi artık doğru haberleride içime sinmiyo. Çok yalan haber var. Bu gazetecilik değil. |
Türkiye`de Saat: 13:55 . |