![]() |
BJK TV ne işe yarar?? Arkadaşlar takımımız 5 yeni oyuncu aldı.Şuan son sürat çalışıyorlar fakat biz onları kendi televizyonumuzda çok nadir görüyoruz.yaklaşık 1 aydır durmadan U21 maçları var.Yeni transferlerle ve idmanlarla ilgili programlar çok az.Başka klübün televizyonu canlı idman görüntüleri veriyor durmadan.Bizde saçma sapan programlar çıkıyor.Artık birilerinin buna dur demesi ve BJK tv nin taraftarlara uygun bir kanal olarak hizmet vermesini sağlaması gerekir. |
ne işe yarar sorusuna cvp vermek istiyorum::hiç bi işe yaramaz ztn izlemiyom |
Aynen Hiç Bi Halta Yaramıyor Diğer Kanallar Bile Transferlerin Videolarını Daha Çok Yayınladı Gs Tv'ye Bakıyorum Adamlar Canlı İdman Yayınlıyorlar Bizde Tık Yok.. |
mesela akşama maç var kasımpaşa maçı verse süper olur ama malesef yok gerçekten bu kanala bir el atılması lazım |
bnde sizlere katılıyorum arkadaşlar geçmiş seneler yeni transferlerin videoları yayınlanırdı artık o videolar bile çk nadir yayınlanıyor |
Bende biktim bu BJK-TV'den, hiç yakismiyor Besiktas kulubune. |
bide o salakça gol atma oyununu koyuyorlar yok ekrandaki soruyu bilin parayı alın yarışması falan çok gıcık bir kanal hala Cheslsea maçını koyuyor |
Alıntı:
|
bence kapatsınlar.bizlerde sinir olmaktan kurtuluruz. |
kolayı var, benim gibi yapın, izlemeyin...;) |
Beş para etmez bir yayın anlayışı var. Doğru dürüst haber bülteni yapar insan. Antrenmanları canlı vermesi gerekirken başka şeylerle uğraşıyor. Bana ne paf takımından, ne zaman baksam altyapı maçları var. Kusura bakmayın ama ben A takımı izlemek istiyoum, bana ne oradaki veletlerden. |
bjk tv hiccccccccccccc bir ise yaramaz |
çinkoooo |
doğan grubunda olursa böle olur d plustan d maxten bi farkı yok biz takımımızın canlı idmanlarını röportajlarını izlemek istiyoruz :@ |
hiç bir şeyi yok FİYASKO VE REZİLLİK |
çok haklısınız arkadaşlar bi nostalji maçını koydular bursaspor ile 3-3 dakikası dakikasnı öğrendim yaa.Hade onu geçtim cisse geldiğinde bi görüntüyü devamlı gösterir mi bi kanal yaa.Ayrıca gecelein o program hiç yakışmıo bunları kimse görevli olan incelesin lütfen.Ben bjk taraftarı olarak bjk ile ilgli bişiyleri öğrenmek istiorum futbolcuları ve transferleri yakından takip etmek istiorum ama bizim tv u-21 maçlarını yayınlıo |
gerçekten yaa bu kanalın yayında kalmasına (eğer böyle dewam edecekse) gerek yok...Amaçsız bi yayın politikası war kanalda...Böyle olması hem biz taraftarlara külfet hemde klube külfett...Yaaa rakiplerimizin kanalları super programlar yapıolar idmanlardan goruntuler veriolar,futbolcuların gunluk yaşamlarından tutun da aile hayatlarına kadar tonla program yapıolar...Bizim kanalda ise bu akşam oynanan (hemde kendi tesislerimizde) kasımpaşa macının yayını bile yokk...Yazıklar olsun yaa...Bıktım wallahi... |
bizim televizyonda zaten göstermiyo |
Cine5 bile bjk tv den daha çok nostalji maçları yayınlıyo |
Eger gercek anlamda Klup yayini yapilacaksa o zaman takimla ilgili daha cok ve taze haber ve programlar yapilsin yok sadece ticari bir yayin kurulusu olacaksa o zamanda o anlayisa uygun yayin yapilsin |
yayın anlayışı olmayan bi tv |
bjktv cok gereksiz bi kanal bjk tv adi ama besiktasla alakasi yok kanalin ne idman gösterirler nede gecen sezonun maclarini falan gösterdikleri tek sey var oda u21 maclari bunuda günde 3 kere gösteriyolar ben valla gstv bakiyorum idmanlari falan gösteriyolar bari |
yeter artık biri şu kanala el atsın.. dünde ala o para dağıtan bi program varya o vardı bide konuşamayan bi sunucusu |
Alıntı:
|
vala böyle ya yönetimin bu işe bi el atması lazım bi eski maçlar bide para dağıtan bi program başka hiç bişey yok acilen bi yenileme yapmaları lazım |
bide herkezden önce açtık onlar güzel yayınlar yapıyolar bizimkinde hiçbişey yok |
Alıntı:
|
Doğan grubunun istediği gibi kullanması... d spor da hangi Beşiktaş'ımızın maçı var aynı BJK TV de o maç var ne olacak bizmi kullanıyoruz Doğan grubumu adamlar reklamını yapıyorlar diğer gs fb tv lerde hiç reklam göremiyorum ezdirmeyin ulan bizi ezdirmeyin orası Senin değil Beşiktaş lının başkan..! |
digi turktten kalktı uzuluyummu seviniyimm karar veremedim |
bence saatlerce zayıflatma ürünü reklamı yayınlamaktan başka bi işe yaramıyo. |
cok gereksiz bi yayın politikası var kanalınn...Yonetim yonetim olsa da keşke yayına bir el atsaa ama nerdeee...!!! |
çinko |
reha muhtar saolsun |
forumda herkesin ortak düşüncesi,kanal kalitesinin yerlerde süründüğü yönünde.madem öyle buradan sesimizi kim duyacak?yönetim forumları takip etmiyor herhalde...somut bir adım atmak istiyorsak kulübü aramalıyız.forumdan 100 kişi arasa ciddiye alırlar.bence deneyelim,kaybedecek birşeyimiz yok.biz de idmanımızı canlı izlemek,doğru dürüst yayın yapılmasını istiyoruz.akşamları para kazandıran yarışmalar istemiyoruz diyelim...destek oluyorsanız siz de arayın... Beşiktaş Jimnastik Kulübü (0 212) 310 10 00 |
kanalın tüm yayın akışı d-sporda olursa böle olur.hersene gereksiz para harcııyana kadar yılda kanala 1 milyon $ fln ayırsaydı yönetim kanal büyür ve reklan gelirleriyle iyi kar yapardık. |
Tek 24:00 tekrarini gosterecek o guzelde gerisi bos.!! |
bjk tv ancak basket , voleybol ve paf maçlarını vermeye yarar takımın flaş transferini bile başka yerlerden öğreniyoruz uyan artık bjk tv.. |
BJK TV ne ise yarar? Cevap: bu haliyle bi b..a yaramaz:) |
reklam yayınlamaya,saat 00 dan sonraa o salak yarışma programlarınıı yapmayaaa...100. yıl belgeselini günde 3 defaa yayınlamayaa...futbol mazi sini yine günde 3 defaa yayıllamaya...bi tek haber vermeyee yaramioo...yaa şölee belgesel yapın futbolcularla röpörtaj fln... bol bol prog yapınn kardeşimm.... |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |