![]() |
* Maç: Kocaelispor-Besiktas Yayin: TGRT Spiker: Ümit Aktan -Amokachi malvarligini icine soktu.. (Amokachi altin zincirini formasinin icine sokmustur :D:D:D bu adamında çok ağzı bozuk yaaa. |
Alıntı:
muahahahahh cok güzel yaaa :D |
* -Biz bu Almanya'yı sadece İnönü'de degil, dünyanın her yerinde yeneriz -Aman aman Recep, aman aman Recep, Aman Recep ve gol :D koptum yaaa |
Alıntı:
hHEheheh;) |
Tugay vurursa gol olur vuruyor ve aut:D:D:D:D:D:D:D |
bu ümit aktanda spiker olmuşsa diyecek birşey yok.onun anlattığı maçı izleyesim gelmiyor. |
bir tane de benden olsun... "evet sayın seyirciler ingiltere karşısında şeref golümüzü arıyoruz, evet sağdan rıza girdi, rıza gidiyor, orta mı geliyoor, rızaa ortaaaaaa, yapma 8 oldu"...:D:D:D |
:D:D süper mustafa |
valla beni güldürdün Allah da eni güldürsün |
* -Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut... Bulent Karpat * Can Bartu, ATV'de Besiktas macini yorumlarken: -Walsh ikinci yari cok etkisiz, kendisini oyunda hic goremiyorum... (Walsh devre arasinda oyundan cikmistir..) * Ilker Yasin Oliviera'nin hat-trick yaptigi Belcika-Turkiye maci esnasinda: -Evet sayin seyirciler. Elin zencisi, elin arabi hat-trick yapiyor bizim Hakan'imiz, bizim Oktay'imiz uyuyor. |
Türkiye`de Saat: 21:04 . |