![]() |
bunu nasıl unutmuşum yav.. şaibeyi 3 - 4 yendiğimiz maç sonrası üstadın yaptığı açıklama: Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki ezeli rekabet artık bitti. ne zaman fener 10 kişi kalıp kaleye alex'i ya da anelka'yı geçirip bizi yenerse, ezeli rekabet o zaman tekrar başlar.. ertesi gün okula gittiğimde bu beyanatın bi taraflarımı kaldırmışlığıyla gevşek gevşek laflar etmiştim fenerli arkadaşlarıma :call: |
sergen istedikten sonra yapar:) |
kendisi 7 aralık 2003 tarihli hürriyet gazetesine verdiği röportajda adanaspor maçında attığı golün, chelsea'ye attıklarından daha anlamlı olduğunu belirtmiş ve ‘‘her yerden gol atılır ama önemli olan yatarak atmak. attığım bu golü asla unutamam’’ buyurmuştur. |
o eziklerin dersini biz çok verdikte onlar uslanmaz ne demişler yenilen pehlivan güreeşe doymaz |
sergen ismi yakın tarihte unutulmayacak |
3-4 lük kadıköy destanımızın son gölünü unutamıyorum o eziklerin bizi alkışlamalarını unutamıyorum ilk defa delikanlılık yapıp bükemedikleri bileği öptüler ya gözümün öünüden gitmiyor sanki dün gibi GİRİŞİMİZ OLAY ÇIKIŞIMIZ OLAY NASIL KOYDU AMA KADINKÖYDE KORAY OOOOO |
sergen bu hersey beklenır... sonduzluk die bir programa katıldı takır takır konsut valla at yarıslara hakkında da |
sergen istesin yapar.:) |
O Beşiktaş'ın Yaşayan Efsanesi... |
Türkiye`de Saat: 02:44 . |