![]() |
Bjk tv'ye Tepki http://img.sabah.com.tr/im/2007/10/1...F8DECEAEDr.jpg YASİN EVE DÖNDÜ!.... Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Yasin Sülün dün uzun süre sonra yeniden Ümraniye'de sahaya çıktı, arkadaşlarıyla hasret giderdi. BJK TV'ye tepki! Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçın duyurulmasına rağmen BJK TV'den yayınlanmaması taraftarların tepkisine neden oldu. Gazetemizi arayan siyah-beyazlılar, "BJK TV bayramın ilk günü maçı vereceğini ilan etmişti ama yayın yok. Kendi tesislerimizdeki maçımızı kendi TV'mizden izleyemiyoruz" diyerek tepki gösterdiler. Öte yandan maç öncesi Sağlam'ın tesisleri gezdirdiği Kasımpaşa'nın hocası Werner Lorant, Ümraniye'yi oldukça beğendiğini dile getirdi. |
hangi işi doğru yapdılarki bu işi doğru yapsınlar yazık walla |
çok haklılar bjk tv hiçbi işe yaramıyr tam düseliyrdu kanal doğan grubu aldıktan sonra daha beter oldu |
beşiktaş haricinde herşey var bu kanalda |
Alıntı:
|
Kanalı Yöneten Birkere Beşiktaşlı Değilki..! |
Kaç kere eleştiricez yazıcaz çizicez. Sonu yok bunun. Bjk tv de her türlü saçmalağı görüyorum, izlemiyorum bile artık. Açmıyorum. |
bjk tv bjk hariç her türlü yayını yapıyor.... |
5 para etmeyen bır kanalll.besiktasla uzaktan yakından alakası yok.Ulann Dogan yaktın bızı... |
KARA GÜNDE Bİ TÜRK BAYRAĞI KOYMAK ÇOK MU GELDİ BJK TV. |
Türkiye`de Saat: 00:11 . |