![]() |
Ezikler Yine Bestemizi Çaldılar Arkadaşlar Yine ezikler Bestemizi Çalmışlar. Gençlerbirliği maçında soylediğimiz ver herkesin hayran kaldığı son bestemizi çaldılar ve konya maçında söylüyorlar. Maçı izlerken sinirden ne diyceğimi bilemedim. bunla ilgili bişeyler yapmak lazım, ama ne yapabiliriz bilemiyorum. |
Çocuklar inanın inanın çocuklar daha neler göreceğiz ne rezillikler yetmedimi çaldıgınız bizim besteler allah belanızı versin göt fenerlilerr ;););) |
aman arkadasım daha yenisin kafadan boole girme yaa marşa dikkatt... |
arkadaşlar darlanmayın onlar alışık hep çalmadılarmı boşverin.... |
her zman yaptıkları şeyyy...Alışmamız gerekk Ogrencekleri cokk şey warr bizlerdenn... |
Alıntı:
|
her maçta 1-2 dakka protesto edelim pankartlar açalım bişeyler yapalım böle olmaz |
Alıntı:
|
abi besiktasim oleyi bile degistirips oyleyen takima ne diyebilirsin ki |
Alıntı:
|
şereffssizler it oğulları ezikler. |
bırakın onları ya bu saatten sonra sadece kendime bakalım takım cok iyi form tuttu bosverşn fenerle gs ile ugrasmayı bırakın allahlarından bulsunlar |
ya onalr utanmadıktan sonra söyleyecek laf bulamıyorum |
yaaa gene mii tam bi manyak bunlarrr eee biz beste makinası oluncaa dayaanamıyolar çalıyolarr öküzler |
YAU ARKADAŞ DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE BU KADAR ÇİRKEŞ HIRSIZ ARSIZ EZİK TARAFTAR YOK...ADAMLAR AKIL FUKARASI...ULAN PADİŞAH OLSAM BUNLARA TOPLU KATLİAM YAPARDIM...NEFRETİM KİNİM KIZGINLIGIM BUNLARIN ÜZERİNEDİR..PATLAK VERMNESİ DİLEGİYLE EZİKLER KENDİLERİNE DİKKAT ETSİNLER |
ben bursada oturuyorum arkadaşlar geçen reno maçına gittim texas ın eziqleride sölüyodu |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar böyle konulara alıştık artık biz yaparız onlar çalar "TAKLİTLERİ ASLINI YÜCELTİR" |
Bırakın ya özentı milletler hepsı aynı cekemedıler cekemıycekler her zaman bıze özenıcekler |
bu ezikler bizim gibi müthiş bi konuma gelmeye çalışıolar ama bunun imkansız olduğunu daha öğrenememişler |
telif hakkı alınabilir ama sanırsam buda pek kolay bir şey değil :( |
söyleyemiyorki ezikler çaldıklarını bile düzgün söyleyemiyorlar:D:Dmuhahaa |
başka ne işleri var ki; EZİKLER İŞTE VE HER FIRSATTA EZİKLİKLERİNİ KANITLIYORLAR!!! |
ezikleer ezik kalacaklar dat diri dat dat dı da sölemişlerdi bu allahsızlar :D |
noterle tesbit ettirip marsı ilk cıkaran biziz diyerekten telif yasasını kullanaraktan eziklerin tabiri caizse ossurugunu dugumleyeceksin bak o zaman hırsızlık yanlarına kar kalıyomu.ya telifi ode yada kendi marsını soyle.super olur valla.90 dakika ne yaparlar soyle bi dusunuyorumda herhalde en az 45 dakika sarı-lacivert-kırmızı cekerler herhalde.yada hırsızlıgı gs.nin cıldırın marsı gibi riverdan bocadan uluslararası boyuta cekerler.riverl plate in sos cagon oldu cıldırın.hey gidi hey. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Heralde statda sölicek bişe bulamıyolar manyaklar |
ya ben onlarınn bu yaptıklarınaa artık gülüyorumm.. onlarınn nee mall olduğunu bilen biliyorr bestelerinde kimin olduğunuda biliyorrr takmıorm yanii |
bunlar yeni değil hep aynısını yapıyorlar ezikler işte |
brakın çalsınlar bestemiz dillerde daha ne olacak onlar üzülsün düştükleri hallere |
ezikler diye boşuna demiyoruz bencede bırakın çalsınlar sonunda hep yakalanıyolar zaten http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
o zmn en kucuk fener baska kucuk yok bestesini yapalim onlarda casinlar :D |
izmirde kupa macinda yendik ve o zamandan sonra soylemeye basladik cocuklar inanin inanin cocuklar ....hatta tisortlerimiz bile cikti inanmis cocuklar diye bizimkisi bir ask hikayesi siyah beyaz bir film gibi biraz onu calamiyorlar sadece siyah beyaz varya :) dat tiri dit daat onuda ilk biz yaptik bakiyorum onuda soyluyorlar:) en iyisi yapinca besteyi patentliyceksin soylemesinler bir daha :) |
onlardan herşey beklenir |
o zmn en kucuk fener baska kucuk yok bestesini yapalim onlarda casinlar :biggrin: çok doğru dedin çalar çalarlar |
Türkiye`de Saat: 18:16 . |