![]() |
en güzel aşk filmi! arkadaşlar herkes izlediği güzel aşk filmlerini yazsın ama en güzelini bakalım çoğunluk hangi filmde olucak...ben TESADÜF (SERENDIPITY)diye müthiş bir film izledim inanılmaz harika insanın hayat hakkındaki görüşlerini değiştiriyor resmen gözyaşlarınızı tutamazsınız inanılmaz etkileyici şimdi sıra sizde siz yazın bakalım iyilerini:) YouTube - Serendipity - Far Away |
Aşk filmleri hiç bitmez ki arasından seçip alamazsın hepsi bir aynı duyguyu içeriyor =) benim aklımda çok var şuanda seçemiyorum |
umut taciri aslına bakarsan bende öğrenmek istiyorum kardeşim netten indirip izlemek için aklına ne geliyosa yaz kardeşim ele ama basit olanları yazma :D:D şimdiden eyvallah kardeşim |
50 First Dates favorimmm |
ben nostaljik takılıp titanic dicem..nerdeyse 100 kere izledim ama hala izlesem hala ağlıorum |
cennet gibi komediyle karışık bi aşk filmi tavsiye ederim ben bayılmıstım |
göl eviii cok guzeldii cok romantik di:D |
angelica |
arkadaşlar serendipity kesinlikle tavsiye ediyorum anlatmakla bitiremem bugüne kadar 100000 farklıfilm izlemişimdir ama ben böyle bir film izlemedim müthiş harika 4/4lük |
er ryan ı kurtarmak :D adaml |
er ryan ı kurtarmak :D adamlar silahlarına aşıktı be hey gidi hey |
offf offf formumuzun film kültürü pek genişlemiş değil sanırım :D |
The Holiday cameran diaz kate winslet jude law jack black eli wallach edward burns kesinlikle izleyin arkadaşlar çok güzel... |
tavsiyen için teşekkürler sende benim dediğim filmi izle ama sonra bana kızma her gün ağlıyorum diye... |
:D:D |
eğer MELEKLER ŞEHRİNİ izlemediyseniz mutlaka izleyin ben cok etkilenmiştim nıcholas CAGE ve meg RYAN OYNUYO.... |
kasımda aşk başkadır filmini önereceğim arkadaşlar bende çok güzel bir film |
yaw yeni filmlerden yokmu arkadaşlar yapmayın etmeyin bjk taraftarlarının büyük kısmı üniversite mnezunu yaw daha çok film izleyin |
yokmu yazan arkadaşlar!!!!:D |
love story |
Aşkın Gücü ( What Dreams May Come) mükemmeldir çok ağladım :D Melekler Şehri Serendipity türkçe ismi Tesadüftü sanırım Titanic Göl Evi Sil Baştan Valla tek bir isim veremiyorum ama Aşkın Gücü daha ağırlık basıyor bende. |
Alıntı:
|
en güsellerinden biri melekler şehri... |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 00:07 . |