![]() |
Zevkler ve Renkler tartisilmaz acikcasi Tv programlarindaki ilk sundugu zaman ki Recep Ivedik karakteri hosuma gidiyodu. Artik film de isin biraz ucunu kacirmis Karetta 2002 adli uyemizin dediklerine de aynen katiliyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen seyret hocam sana yakışır R.İvedik.. |
bazen mesajsız,anlamsız,etik olmayan şeylere de gülünür.Ama bu toplumun yapısını değiştirmez,sadece gülünür |
Alıntı:
aynen bende onu diyorum şahanın yeri beyaz perde değil tv |
Alıntı:
Çocuklarına "Hadi küfret te amcalar duysun,yada çıkarda pipini amcalara göster" diyen bi toplum R.İvedike güler,gülmeyene de kızar..Ama bunun adı komedi değil ki bunun adı tuhaflık.. |
Alıntı:
çocuklar ot yetişiyor gerçek şeyleri görmüyorlar irragalleri görüyo bir genç 20 yaşına geliyor kafası boş böylebişey olurmu we bu kişi oy kullanıyo... biz buna karşıyız beşiktaşlıysak buna karşı olmalıyız...böyle şeylere gülersek sonra gülüncek konuma düşüyoruz...birisiyle alay edip onu küçük düşürmenin neresi komik bence alçakca we haince sizlere kızmıyorum bizleri sizleri etrafımızdakileri bu durumda yetiştirmeye mahkum edenlere kızıyorum we LANETLİYORUM... |
cem yılmazın gösterilerinde bir lafı vardır,ben eroin kaçakçısını küfretmeden oynarsam,düzgün bir türkçeyle oynarsam o adamın kötü biri olduğunu nerden anlayacaksın,der.Ben küfür ederek oynayacağım ki sen de yaa ne pislik bi adammış diyeceksin,ve senin çocuğun eğer böyle kötü karakterlere özenip küfüre alışıyorsa,senin çocuğunu yetiştirmen konusunda eksikliklerin vardır... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:10 . |