![]() |
Herkes fikrini söylesin demişsiniz konuyu açarken ama fikrini söyleyenlere de saygı duymamış gibisiniz bir çoğunuz...Neden herkes kendi görüşünü başkasına empoze etmeye çalışır ki ? Beğenen de vardır,hiç hoşlanmayan da,tercihlere saygı duymak lazım... Hadi tartışalım derken bayağı kırıcı bir tartışmaya dönüşmüş bence...Hepimiz Beşiktaş'a gönül vermiş kişiler olarak birbirimize karşı saygılı olsak daha doğru olmaz mı ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alpler´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif Herkes fikrini söylesin demişsiniz konuyu açarken ama fikrini söyleyenlere de saygı duymamış gibisiniz bir çoğunuz...Neden herkes kendi görüşünü başkasına empoze etmeye çalışır ki ? Beğenen de vardır,hiç hoşlanmayan da,tercihlere saygı duymak lazım... Hadi tartışalım derken bayağı kırıcı bir tartışmaya dönüşmüş bence...Hepimiz Beşiktaş'a gönül vermiş kişiler olarak birbirimize karşı saygılı olsak daha doğru olmaz mı ? :congrats: |
herkes recep ivedik i sevmek zorunda değil ama bu kadar izlenen bir filmin başarısız olduğu söylenemez. ben izledim ve çok beğendim ve ikincisini merakla bekliyorum |
ufak bir tebessümden ileriye gidemedim filmi izlerken.çok basit espiriler ve hareketlerden başka bişey göremedim. |
Alıntı:
|
herkezin kararına saygılıyız çünkü biz beşiktaşlıyız iyi bi tartışma oldu dozunu kaçırsakta :D forum teşekkürler |
Yapılan yorumlara baktım da... Gerçekten tartışmayı ne kadar becerebiliyoruz görüyorum... Herkes herşeyi beğenecek diye bir kural yok... Ve her yapılan 4 4 lükdür demekde imkansız... Recep İvediğin tamamını seyreden birisi değilim ancak şunu söylemek gerekir ki argo bizim kültürümüzün bir parçası olduğu için bu espriler herkesçe beğenilmeye devam edecektir.. ama düzeyli espri olayına gelecek olursak bunu herkesin yapmasını beklemek büyük bir hayal olacaktır... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:14 . |