![]() |
bende varım limaaaaa bende bende :D |
Es Es maçı da var ama az da olsa ucundan bakarız yaf, kaçmaz bu program..:)..Acun işi biliyor... |
vay vay acuna bak be.... |
pamuk prenses değil taş prenses:)):):) kelımlerın karşısında kıfayetsız kaldığı dişi kartal:):):):) beşiktaş formasını giyip her maça gelsın hermaç ful çekerız:tongue:http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif:aetsch: |
Acun'um bütün dünyaya varım dedirtecek :) |
Ramazan ve diğer forum mensupları....Gözünüz aydın ! :D Adriana Lima 25 Ocak'ta varım diyor. Biraz gecikmeli oldu ama beklediğimize değer abla dediğinizi duyar gibiyim...:D |
güzel kadın fiziği mükemmel acun bayağ iyi yere dükkan açtı |
Yeeeeeeeeeeees !!!! :D:D |
Adriana falan beni ilgilendirmiyor,kazandığı paraları bana bağışlasın yeter.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Acun,50 Cent'in ve Christina Aguilera hayranlarını stüdyoya almıştı.Adriana hayranları da programa katılabilecekler mi acaba ? Ramazan,Ozan,Veysel ve ben de varım diyen diğer kardeşlerim,25 Ocak'a az kaldı...:D Eğer seyirci alıyorlarsa başvurunuzu gecikmeden yapın.:D |
bi tane projektör alcam salonun bütün duvarı ekran olcak :D:D... özel ve güzel bi gece olcek :D:D... çok abarttım ama olsun :D maksat muhabbet olsun :D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam Erkan abiye malzeme olduk şimdi..:D |
Alıntı:
|
şakada yapılmıyor valla:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yenge duyarsa bu şakayı gülermi bilmem artık :D:D:D:D |
:D:D kimmiş onlar:D |
Eşim bu tür şakalarıma alışkan erkan abi no problem:D ne varsa dilimizde de var :D.. |
Alıntı:
|
ayarla abim:D:D |
ooooo !.. oooooo !.. Adriana nerede biz oradayııııız..:D |
Yine mi Adriana!! :D:D bu konu bitmemiş miydi? hep Ramazan'ın işi :D:D |
ehüehü ..Adriana Lima ,Adriana Carembeu farketmez... yeterki Adriana olsun..hehehe ...:D |
yawww nedir bu evlilerin adriana hayranlığı anlamış değilim :D:D:D |
benim anladığım şu Erkan abi, evliler bekarlardan daha çok çapkın oluyorlar demek ki :D:D |
Vallla bu konuyu hatırlatan hazel ablam olmuş...bana bi laf gelmiş cevap verdim bende semra bacı :D:D benim işim değil kardeşim.. |
:D:D:D Ramazan haklı Semracığım...:p 25 Ocak'ta geliyormuş da forumun gençleri kaçırmasınlar diye onlara hatırlatayım dedim...:D:D:D |
Alıntı:
|
ben bilmem ablacım :D:p konuyu açan şahıs önemli :D:D |
Gene aynı yere döndük yaa..Semra !! ben vatandaş aydınlansın,konuya fransız kalmasın diye açtım bu topici:D:D |
bakalım Adrianın kutusu nasılmış :D görücezzz :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 08:07 . |