![]() |
Show TV'de büyük kavga Show TV'de büyük kavga yaşandı. Ali Kırca "Ana haber bültenine çıkmayacağım" restini çekti. İşte Kırca'yı reste götürecek gelişmeler: Medyaradar'ın haberine göre Show TV Yönetimi ile Ali Kırca arasında Yemekteyiz programı nedeniyle 'rest'e varan bir gerilim yaşandı. Show TV anchormani Ali Kırca ve ekibinin hazırladığı Siyaset Meydanı'nda bu akşam 1 Şubat 1999'da kaybettiğimiz Barış Manço anısına bir program yayınlanacaktı.Programa birçok ünlü isim davet edilmişti. Programın canlı yayınlanması planlanmıştı. Ancak yönetim Yemekteyiz isimli programı Siyaset Meydanı'na tercih ederek yayını 00.30'a kaydırınca Ali Kırca geçen hafta yayınlanan Ergenekon programının tekrar banttan yayınlanmasını istedi. Bu akşam çekimi yapılacak Barış Manço programının ise yarın akşam yayınlanması gündeme geldi. Ancak yönetim bu kez yarın akşam için programın yayın saatinin 23.30 olduğunu açıklayınca ipler koptu. Ali Kırca bu durumu "saygısızlık" olarak nitelendirdi ve yayın saatinin düzeltilmemesi halinde ana haber bültenine çıkmama kararını Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'a bildirdi. Haber: Medyafaresi |
adam haklı nedir bu yemekteyiz programı yeter içimiz dısımız program yarısma oldu |
allahım her yerde yarışma tiksindim artık tv den valla |
gereksiz bir yarışma programı için değmez bu gerileme.... |
Gerilim olurmusun :D |
adam haklı yaa gece gündüz aynı program gına geldi artık...böyle saçma sapan bir yarışma için adam kendi programından mı vazgeçsin yani.. |
Alıntı:
Çok güldüm Aydın ya... + rep |
Olmaz,ben Şaduman'ı izleyeceğim.Ali Kırca çekil aradan..:D:D:D Şaka bir yana gerçekten de bu programlar her şeyin önüne geçmeye başladı.Barış Manço'yu rahmetle anıyorum.Allah mekanını cennet etsin inşallah... |
Yılların Siyaset Meydanı Yemekteyizin gerisinde kalıyorsa yazık o kanala Zavallı Show Tv. Zaten bunların hepsi aynı . Lig TV Show TV...... |
Alıntı:
|
Yemekteyiz... Ya bunlar insanı kiloya teşvik ediyor resmen :D yavaş yavaş birde öbür kanallarda benzeri programlar yapmaya başladı |
Alıntı:
|
popstar-benmle evlenirmisin-varmısın yokmusun- yemekteyiz-...vs nefret ediyorum ya.nasıl izleniyor bir türlü anlamıyorum. bunların nasıl izlendiğini ve ne amaçla izlendiğini bilen biri varsa açıklayabilir mi örneğin ben adamın kutusunda ne olduğunu bilmek istemiyorum ve ne kadar kazanacağı benm umurumda değil.çünkü bana parasını vermeyecek. veya kimin kimle evlendiği, hangi kaynananın ne dediği umurumda değil. popstar şarkılarının hepsi bana saçma ve aptalca gelmiştir.çünkü poptan ve arabeksten nefret ederim lütfen biri bana açıklama yapsın.anlıyamıorm türk halkını:D |
Alıntı:
:D :D :D Valla sana katılmamak elde değil birde bir program tutulsun hemen çakmaları çıkyorya ona deli oluyorum |
Alıntı:
hiç söyleme ya:D :D :D |
haklı adam..sabah akşam gece gündüz yemekteyiz..ne bu be ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ahaahahaha:congrats::congrats::congrats: bencede o nöron sayısı az olan arkadaşları ezme.bu kadar bilgi bana yeterli.geri kalanını tahmin edebiliyorum.:D:D:D |
Alıntı:
|
Adam sonuna kadar haklı... Yarışmaların hepsine gıcığım ama Yemekteyiz ve o tarz yarışmalardan tiksiniyorum...! |
Alıntı:
puuuhahahahahahaha:):) |
Alıntı:
|
bu kadar reyting hastası olunurmu geçen yıl uefa finalinde de varmısın yomusun yayınlamışlardı |
Olayın esas düşündürücü ve üzüntülü tarafı, Barış Mançonun Ruhuna Yapılan Saygısızlıktır.. |
Alıntı:
Ayrıca yemekteyiz programını izleyenlerin çoğunu dedikoducu karılar oluşturuyor tahminimce yemekte çok güzel diyorlar , mutfağa gidince şeytana dönüşüyorlar :D |
Alıntı:
|
millet kan ağlıyor kriz almış başını gidiyor bunlarda tv lerde hala her şey çok normalmiş gibi programlar yarışmalar yapıyor hadi yapsınlar ama artık haber programlarına tercih edilmeye başlandı |
Siyaset Meydanını Yemekteyize degişiyolarsa ne diyim Show Tv ye iyi ce bozdu bunlar kendilerini batıyolar... |
gazzede ınsanlar ekmek bulamazken bzım yarısmacılar yemek begenmıyorrrrr bu kadarda yuzsuluk olmazzzz |
bencede cokk haklı tepkisini belrtsn ! |
bencede çok haklı ama show tv de kendine göre haklı. saçma sapan program reyting getiriyo kanala onların istediğide reyting zaten. barış manço umurlarında diil |
Türkiye`de Saat: 23:00 . |