![]() |
bu kadar rezalet bir kanal daha görmedim bu ne ya beşiktaşın adı sadece spor gazetelerinin içinden çıkıyor beşiktaşa yogulaşmalı magazine degil............................................. ........ |
sabah programını biraz düzeltebilirler...gazetelerde adam akıllı bjk ile ilgili bir haber okunmuyor...dağınık okunuyor..... yoksa programlar gayet güzel.. kliplere daha fazla ağırlık verilebilir.. trübün görüntülerine hasret kaldık |
kanal haberini ilk duyduğumda sevinmiştim,takımızın geçmiş maçları,antremanlardan haberler falan izlicez diye,olmadı bir türlü |
Bu bizim kanal kadar uyuz bir kanal gormedim daha...aksam olmadan su abuk sapik yarismalar basliyor kac saat ustune tennis maci oynatiyorlar takim hakkinda hic bir bilgi vermiyorlar bu kadar rezillik olmazz |
ewet abi ya bune böyle bjk ile ilgili hiç haber bulamıyoruz tek kelimeyle rezalet |
Birkaç gündür eski maçlarımızı veriyorlar.(Chelsea,Barcelona,PSG...)Bu hoşuma gidiyor.Nostalji oluyor biraz.İyi şeyleri de söyleyelim. |
Alıntı:
|
zamanla olur herşey.. izlicek bi kanalları olmayan eziklerde var halimize şükredelim.. "Karakartal Forum" yayını da tek geçerim :) Beşiktaş Gerisi Traş... |
görmeden yorum yapamam. :D o kanal bende yok |
kablolu tv ye geçsinler ayrıca bir kaç spiker alınıp daha iyi programlar yapabilirler hiç bişey yapamıyorlarsa bj store ürünlerini tanıtsınlar o bile yeter ! |
Türkiye`de Saat: 12:08 . |