![]() |
durmdn tenis voleybol mçları veriolar..bi dün fahri ile ropartaj yptılar...onun dısında hçbşy yoq izleyck...bide şarkı felan çlıolr oda bşka bi olay |
şı iğrenç yarışma yerine 1988 yılının lig maçlarını verseler çok daha iyi. |
Ben artık bjk tv yi seyretmiyecem...Kanalı ne zaman acsam abuk sabuk programlar...Beşiktaşla ilgili dogru durust bir program yok...Bir tek her hafta Alen in katıldıgı forum programı var...Bu da yetmezzz...Daha cok haber istiyorummm...Mesela bugunku antalya maçını niçin bjk tv vermiyoo...Stadın içinde olan studyosundan yayını yapıcak iştee...En fazla çatıya bi kamera çıkarırsın sana yük olucak tek şey bu...Anlamıyorum yaaa... |
kardeşim böyle yayıncılık anlayışı olmaz. yapamıyorsan bırak kapansın kanal. bu ne ya her gün her gün aynı şeyleri seyretmekten bıktık artık. ayıp denen bişe var. güya beşiktaşın kanalı. beşiktaş hariç her konu işleniyor. kime hizmet ediyorsanız, gidin onların çatısında barının kardeşim. ilk kurulduğunda ne güzeldi. bırakın daa. |
abi adı bjk tv ama beşiktaş ile ilgili hiçbişey vermiyorlar eğer böle olacaksa kapatsınlar:mad: |
dimi Herhalde hala voleybol yayınlıyorlardır |
arkadaşlar hep kötü yönden eleştiriosunuz mesela geçenlerde chelsea maçını verdiler (gerçi golleri kaçırdım ama) tamam tenis maçları fln alakasız ama güzel şeylerde var |
ben izleyemiyorum kablolu ya gelmedi daha :( |
evet ya yeni sezonda kablo tvye gelecekti ama gelemedi hala.bu doğan yayıncılıktan almak lazım bjk tvyi.. |
Keşke kapatılsa ama Doğan Yayın Grubuna satıldı bu kanal ne yaparsın adam isterse kapatır |
Türkiye`de Saat: 06:15 . |