![]() |
düzeliyoo bjk tv artık çok dahaii olmaya başladı.Gaziantep maçını radyo d bağlantısıyla canlı anlattılar cunko artık yok (ben görmüyorum) |
Cok adi bir Kanal BJK TV...yazilar olsun |
yaw bizim lig maçlarının özetini bile vermiyo ya |
iğrenç yayın yapan bir kanal |
bence duzeliyoo.. |
YA BİZİM KANALDA BİR KERESİNDE HAYDAR DÜMEN BİLE ÇIKMIŞTI. AKŞAM GELDİK İŞİMİZDEN EVİMİZE. ALDIM KIZIMI BABA AÇALIM KANALIMIZI DEDİ. AÇTIK BAKTIK HAYDAR DÜMEN BİZİM KANALDA GEZİYOR. TABİ DEĞİŞTİRDİK KANALI. O GÜN BJK TV DEN SOĞUMAYA BAŞLAMIŞTIM. AYRICA KARININ BİRİ ÇIKIYOR GECELERİ, İNSANLARI KANDIRAN PRIGRAM YAPIYORLAR. OLMUYOR VALLAHA. EN KISA ZAMANDA ARAYANA ÖDÜL VERİYORLARMIŞ PROGRAMLARDA. BEŞİKTAŞTAN BAŞKA HERŞEY VAR BJK TVDE. ARASIRA BEŞİKTAŞ ATIYORLAR. |
bjk tv ya artık bende beşiktaş tv yi izlerken sıkılıyorum adam akıllı program yapmıyorlar vede bizim gönderdiğimiz mesajlar kontrol edilmeden yayında gösteriliyor bir keresinde bir febeli sefa hakkında bir yazı yazmış bunlara dikkat etmiyorlar adamlar bizim üzerimizden rant elde ediyorlar reazaletttt olur da bu kadar olmaz |
karakatralforum haricinde bir seyretmem illa bir sey seyredeceksem ya ezik tv yada cincon tv seyrederşm ne yapalım yigidi oldur hakkını yeme bu devirde |
ewt ya çok adi yayın yapıyolar olmaz ki böyle adam gibi bişey koysunlar yada yapamıyolarsa kapatsınlar. |
ya inanamıyorum nasıl olurda beşiktaşın kanalı beşiktaşımın maçlarını vermez.ben açıokçası bjktv nin doğan grubundan alınıp gerçekten iyi işler yapmaya niyetli beşiktaşlı kişilere verilmesini istiyorum.beşikyaşın ımajı paradan çok önemşlidir |
Türkiye`de Saat: 23:55 . |