![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu tv işi amatörlük kaldırmaz.bizim kanal tam amatör sebebi alt yapı destegi aldıgımız dogan grubunun basiretsizliği.bakın fb tv ye cnn nasıl destek veriyor.bizde ntv ile anlaşalım zaten sporda onlar 1 numara.parası neyse versin bizimkiler.reklamlar karşılar nasıl olsa. |
Alıntı:
|
Telif hakları beşiktaş tv mutalak telif haklarını alıp bizim maçlarıızı yayannlaması ve programları daha iyi yapması gerekiyor |
vallaha fb tv ye bakıyorum ara sıra adamlar takımlarıyla ilgili harika klipler hazırlayıp koyuyorlar bjk tvde yok oo |
Alıntı:
bu haksizlik! hic guzel program seyredemiyoruz ya! |
saçma sapan programlarr war.Mesela libero.Bayan takımızın şampiyon olduğunu bugüne kadar duymadım.Erkek takımı ise 2. ligde.Ayrıca febe TV de oyndıkları lig maçlarının özetleri werilio.Ama bizde öle bişi yoqq |
Alıntı:
|
hep böyle kanalı kötüleyen yazılarmı göreceğim. ne zaman bir yenilikten bahseden bir haber çıkacak. ne görecekler bu yorumları çok merak ediyorum |
Merhaba, Yorumların, hepsini okumadım ama sanırım kanalımızı beğenen biri yoktur: Görüneni o. Yalnız iyi olmayacak diye bir düşüncem de asla yok.Hentbol programı var; belki de TRT dışında bir ilktir; çok ilgimi çekmese de seviyorum bu programı. İyi yanlar isteyince görülüyor. Umarım daha da iyi olur. FB TV hakkında bir-iki görüş okudum, üstte iyi yönde. Doğru yani, rakibimiz falan ama; yayınları daha iyi. Gerçi artık FB TV yok TV'mizde. O kadar yalaka ve Fb yobazının olduğu bir kanalı, sadece iyi yayın yapıyor diye izleyecek/bakacak değilim. Ama bizden ve GS'den daha iyi bir yayıncılıkları var. |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |