![]() |
arkadaşlar birlik olalım düşünelim bişeyler yapalım |
Yaw Bence O Abuk Subuk Bi Yarişma Programi Var Beşiktaşin Kanalina Gerçekten Yakişmio Bari Türkiye Kupasi Falan Maçlarini Verseler Yaw |
Eskiye nazaran daha iyiye gidiyor. Umarız çok daha güzel bir yayın akışı gelir. 24 saat Alen'i dinlesem bıkmam.:) |
ben hiç izleyemedim ya söylermisiniz BJK TV kablolutv lerde hangi kodla çıkıyor...eyer böyle şeyler varsa anlattığınız gibi çok saçma sesimizi duyurmamız lazım düzeltmeleri için... |
evet ya tüm eleştirilere katılıyorum. yapacasksanız şu işi adam gibi yapın. kanalın adı: bjktv ama içeriğine bakıyoruz tenis, yok efendim ekranda iki resim arasındaki fark ne, yok efendim şekilde kaç üçgen var. falan filan kediyi yuttu yılan bunun neresi yalan... |
sanırım sadece uydu yayınında bjk tv, kablolu tv de de izlemek isterdim, gerçi o kadar eleştiriden sonra çok birşey kaybetmediğimi anlayabiliyorum |
bjk tv tek keliymeyle rezalet seytan diyo bas stüdyoyu o tenis maçları içeren her cd kaseti al yak ha bide o yarısma pogramıda adamı hasta ediyo.ayrıca beşiktasımızın maç görüntülerini istiyoruz... |
bu kadar gereksiz iş yapan saçma sapan bir tv görmedim ya bjk ile ilgili bişeyler göster izleyiciyi çekecek şeyler göster nedir bu yaw.bjk transferleri o kanaldan açıklasın.sayın başkan basına konuşacağı zaman o kanal versin canlı canlı.hiç icraat yok hep yerinde sayıyo bizim kanal . |
kanal kapatılmasın ama bizde mailler atarak yanlış olan konuları düzeltelim daha iyi olur bence |
yorumların hepsine katılıyorum reyting alsın diye bakıyom çoğu zaman ama bakılacak hiçbişey yok daha güzel şeyler yapsınlar yada kapatıp bodruma falan yerleşsin tüm çalışanlar |
Türkiye`de Saat: 09:36 . |