![]() |
HaberTürk'ün ilk günkü satış rakamları Dün başlayan Haberturk, kesin olarak ne sattı. Haberturk dün 351.300 adet sattı. Bugünkü satışı da birinci araştırma sonuçlarına göre 255 bin civarı görünüyor. Dün büyük gazetelerin hiçbirinde büyük tiraj düşüşleri kaydedilmedi. Haberturk pazar günü ikinci gazete olarak tercih edilmiş ve kendi okurunu yaratmış gibi görünüyor... Kesin net satışlar bu akşam belli olacak. (Medyatava) |
vay be...bayaa yüksek... |
gazetenin dün ilk sayısını aldım. çok begendim. spor ekonomi magazin spor olmak üzere ayrı 5 gazete birden... gerçektende kaliteli bi gazete olmuş. |
son zmn larda bı yukeeliş var KANAL olarak da artık (Ntv,CNN) gibi kanlardan once ılk haberlerı ordan alıoz ıns bole devam Tarafsız kalır |
Bende 2 gündür alıyorum..Gazetenin boyutları küçük ve ilk sayfayı kuşe kağıda basmışlar..Çok iyi bir gazete çıkarmışlar helal olsun. |
ben daha bakmadım yarın alayım bir tane |
baya çok satmış daha okumadım belki yarın alırım :D |
bende ilk fırsatta alıp bakıyım anlattığınıza göre ii bi gazeteye benziyo |
ayrı olarak ek gazete şelinde spor gaztesidde veriyor buda çok güzel |
son 2 yıldır ilk kez bir pazar hürriyet almadım ailecek şaşırdık bu duruma:Dcidden birkaç köşe yazarı için hürrüyet alışkanlığım vardı bıraktım süper gazete yapmışlar.düzeni şu bu hepsi süperde bi artısı gerçekten bayağ bi artık dergi gibi boyutu en güzel yanı galiba,otobüste trende gazete okuyum derken kağıtlarla cebelleşmicem küfürbazda olmucam artık:D |
GÜCÜ ÖZGÜRLÜGÜNDE ... ! Tv'si çok iyi zaten ... gazeteside iyidir ... ! Yazin geldigimde bakarim artik :) |
dün alamadım.ama bugün aldım.yeni çıkmasına rağmen iyi bir tiraj. ama başyazarı fatih altaylı gibi usta bir kalem olunca bu kadar olması normal.ki daha da artar |
gerçktn farkını belli ediyor bizde aldık çok hoş içeriği doğruu dürüst haberleride ntv ve habertrktn alıordk çok iyi olmş gazete satşlarrı daha da artacktr |
Vayy baya satmış gerçekten. |
büyük ihtimalle bu rakam meraktan...reklamı gerçekten güzeldi...zamanla belli olur gerçek rakamlar belli olur... |
HaberTürk,iyi bir rakam yakalamış.Gün geçtikçe bu rakamın artacağını düşünüyorum ... |
Bir kere elime alıp okudum. Güzel yapmışlar işallah kaliteden de ödün vermezler, sonuçta gazete okumakta bir keyif. |
yazar konusunda baya zayıf |
Gelismekte Olan Bir Gazete , yol'a devam ! |
Türkiye`de Saat: 20:29 . |