![]() |
05.04.09 Stadyum Programı Arkadaşlar dün gece Trt1 deki stadyum programını izkeyen var mı...Bu kadar çifte standart olamaz yani Obama geldi diye bizi es geçip direkt yayına Ezikbahçe ile başladılar ve nedense hala bu takımı yerden yere vuruyorlar...Bu takımın medyay kendini sevdirmesi için her takıma 10 tane gol mü atmamız lazım allah aşkına...:banghead::banghead: |
Zaten farkettiyseniz çoğu kanalda spor programlarında ilk baş febenin haberleri verilir sonra gese sonra Beşiktaş:mad: |
Bunlar en fazla taraftarı olanlara göre değerlendiriliyor.Boşverin sokağa bakın her yerde boş teneke var.Ama elmas değerlidir ve zor bulunur...Bu arada stadyum programında öyle bizi yerden yere vurdukları bişey görmedim.Aksine fenerden olumsuz bir şekilde bahsettiler. |
tamamen bu beşiktaşı çekememezlik ve kıskançlık ve hepsi şu an çatlıyo ezik medyanın alayı |
stadyumun her zama yapdığı şey evt bende izliyordm bşiktaş a sıra gelince ya o andaki maçın canlı röportajını yayınlar yada başka görüntülere geçer hr zaman bu dikkatii çekmişdir yapılacak başka bişey yok diğelerinden bin kat ii |
Pozisyon vermeden maç kazanan takım biraz olsun övgüyü hakeder...Dünkü programda birtane bile övgü alan varmıydı bizden(belki biraz Ernst ve Yusuf)...Ama çocuklar sonuna kadar övgüyü hakettiler. (Çok mu duygusal davrandım ne :):):)))))) |
Alıntı:
|
teşekkürler makbule:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hele o Ömer Üründül denen ezikbahçe'li yokmu.Stadyumu bu sene pek seyretmiyorum ama son haftalarda bu Ömer Üründül paso Beşiktaş düşmanlığı yapmaya başladı.Ali Turan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda Ernst kendini yere atıyor dedi.Allah seni bildiği gibi yapsın Ömer. |
Kolpa basın gerekeni yazın ;) !!!!! |
kaale alınabilmek için ne yapacaklarını şaşırdılar onlara en güzel cevabı alacağımız şampiyonlukla futbolcu kardeşlerimiz verecekler nasıl olsa... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar,boşverin onu bunu.Hiç canınız sıkılmasın..bunlar olacaktır.. ..Adamlar ne yapacaklarını şaşırdılar..biz takımımızı biliyoruz..Bu takım şampiyon olur yada olmaz ama şu ana kadar ligin en iyi futbolunu oynayan ,en organize en takım gibi takımı.. |
Ben alıştım artık.Fazla takmamak gerek.Futbolu iyi bilenler,anlıyor zaten kimin şampiyon oalcağını :) |
Hala alışamadınız mı arkadaşlar yeni bişey değil ki bunlar..Yıllardır böyle..Gülüp geçin..Kızıyoruz,öfkeleniyoruz anlıyorum ama maalesef gerçekler böyle..sahada Futbolcularımız,stadda bizler gerekli cevabı vereceğiz az kaldı az.. |
stadyum programındaki hava, diğerlerine bakıldığında çok daha tarafsız kalır, ayrıca tarafsız olmasa ne olacak ki, boşvermek lazım bu tür şeyleri, herhangi bir programdaki beşiktaş'a karşı sergilenen tutumun takımı etkilemesi mümkün değil, önemli olan da bu zaten, takım başarıları sağlasın da isterlerse konuşmasınlar, stadyum programındaki taraflı tutum yorumlarına katılmıyorum ama diğer bir çok programda bu açıkça görülüyor, buna da üzülmemek gerekir, aksine sevinmeliyiz, tehlike arz eden takımlara karşı böyle tutumlar sergilenir... |
izledim:@zaten konuşmaldardan da belli ne yönde oldukları |
aman ben artık umursamıyorum bile..biz kendimizi bildikten sonra istedikleri kadar karalamaya çalışsınlar saçmalamaktan öteye geçemezler.. |
ben telegol ü izliyom. hem gülüyom eğleniyom hemde beşiktaşımın maçının özet görüntülerini izliyom.ah bide adnan aybaba olsaydı. o zaman daha çok eğlenirdim. |
Takmayın Yaww Biz Takımımızı Seviyoruz Nasıl Bır Takım Oldugumuzu Bılıyoruz Febe Ve Geyse DeN ii Oldugumuzuda Bılıyoruz... Biz Bole Yaparsak Biz Neden Bızım Takımın Haberlerıyle Başlamyoruz Neden Febe Ile Baslıyorz Dersek Bukez Febe Lile Bızı Kıskanıyosunuz Cekemıyosunu Dıe Ortalıkta Dolasırlar...Tum Febe Ve Geyse'Liler Hepsı Boş Teneke Den Ibarettır. |
bosver ya eziklerin olsun stadyum.. biz bize yeteriz... sampiyon olunca her programda SAMPIYON BESIKTAS yazmicakmi? Yazacak!!! |
Onu da kısa tutarlar bu ...... lar |
ya genel bütün programlarda aynı şeyi yapıyolar.... bişektaş konuşulmaya başlandıı an süremiz kısaldı falan gibi leflarla karşılaşıyorz ya :@ |
Şimdi bu maçtan sonra da yapılacak yorumlar belli, şimdiden hazırlıklı olalım bence... Beşiktaş'a verilen penaltı yanlıştı, resmen hakem maçı Beşiktaş'a verdi gibi yorumlar yapılacaktır, sinirlerimize hakim olalım derim..:).. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:53 . |