![]() |
ya herkez adam akıllı giyinmiş bide ona bak ya... alen doğru söylüyo.... başka şehirdeki istanbul taraftarlarını sindiremiolar içlerine görüomsn :) |
Gerizekalı Ankaragücünü temsil eden adamda saçmaladı ya... Ötekide saçmaladı yok efendim medya bizim etkimizde kalıyomuş bizim penaltımız penaltı değilmiş. Bişey bildikleri yok Allahım ya. Sefada ayrı bi saf oturmuş oraya süs gibi dolamış boynuna atkıyı. Her yerde ezikliğini belli edicek illaki :) |
%yüz katılıyorum :D:D ezik işte... alenin söledii bi söz var çok haklı sivaslı yöneticelin söledii sözler sivası antipatik bir hale geitridi hocasının başkanın topçusun..... |
bak ya salak bu selim resmen dalga geçiolar adamla :D:D |
Ben bu yayına telefonla bağlanmak istiyorum. Şu Bursalıya , Kocaelisporluya , bide Sefaya iki çift lafım var :):):) |
ankaragüçlüyü unutma :D:D yanlız karşıyakalı bi çocuk var harbiden güzel konuşuyo mantıklı.... nediceksin ya merak ettim :D |
Şu Bursasporluya diycemki senin seviyen zaten belli çıktın oraya Ermana hakaret ediyosun . Burada Ermanın en çok zararını görenlerden biri Beşiktaştır. Ama burası bunun yeri değil. Asıl sen biraz İnsan ol diycem Neyin nerede konuşulacağını öğren kahramanlık yapma diycem. Kocaelisporluya : Bi tiraj lafını ağzına dolamışsın başka kelime bilgin mi yok diycem. Sefaya da: Sefa seni artık ben anladım sen gerizekalının başkanısın diycem :) He bide Ankaragüçlüye: Senin burda işin ne git takımının yasını tut manyak manyak konuşup asabımı bozma diycem :):):) |
Alıntı:
+rep :D:D imzamı atıyorum yiene :D sefa kafayı çekip gelmiş... haplımıdr nedir.. :) bursadan en salak adamı bulup dikmişler oraya kaldıki tribün lideri falan diil bu adam :D çocouklar abi çekip duruyolar okadar....hiç utanmamış oraya çıkmaya.. ankaragüçlüyü kaale bile almıyorum salak salak laflar ediolar harbi holigan gibi... kocaelilide ddiin gibi tuttrmuş tiraj... taner güleri olmasa gazetede tek satır yazın çıkmaz sizin be... |
kale arkasına gelenin azına sokuyolar dio ya :D:D:D pota bakarmısın :D:D:D bursadaki maçta en ufak bi küfür olmuyomuş!! her maçtan sonra her golden sonra küfrediodunuz nan bize!!! |
konuş ALEN!!! beşiktaş bursaya gitmeden bursa beşiktaşa GELEMEZ!!!... |
Türkiye`de Saat: 09:30 . |