![]() |
KolBastı dan artık Sıkıntı Bastı... KolBastı dan artık Sıkıntı Bastı... Trabzon ' un yöresel dans türü olan kolbastı son 4-5 aydır gündem den düşmüyor. Hangi kanalı acsak hangi dizi yi acsak icinde kesin Kolbastı gecmeye başladı. Medya da bunun suyunu cıkardı artık. Bıkdım kolbastı izlemekden. Hafta da 1 cıkar 10 günde 1 cıkar ama adam akıllı cıkar hergün cıkmaz ki. İlk başlarda ilgimi cekiyordu izliyordum ama artık nefret ediyorum degiştiriyorum. Trabzonlu arkadaşlar varsa alınmasınlar ama artık Kolbastı dan SIKINTI bastı bana... |
Aslında haklısın Metin,sürekli gündeme gelen şeyler ne olursa olsun bir müddet sonra ilk başlardaki heyecanını kaybediyor. |
ben oynamayi hic sevmem bir erkek adam oynarmi kadinlar gibi birde su kolbasti cikdi herkez guduriyor allahim.. |
haklısın kardeşim, gına geldi... deli gibi oynuyorlar, ne oynadıkları bile belli değil.. |
ayy gerçekten yaa nereyi açsam kolbastı kolbastı kolbastı başka birşey yok sanki.Futbol izleyelim diyoruz orda bile kolbastı espiriler dönüyor golbastıı ayyyyy çok haklsıın metin valla başka söze gerek yok!... |
ne kolbastı nede cıftetellı erkek adam durusuyla bellıııı:D:D:D burası turkıye her seyı cıvıgını cıkarıyorzzzz ... harbıden baydıı kolbastıı |
Bu kdr popüLer oLmadan önce de oynuyorduk biz bu oyunu özellikle düğünlerde..ama biLen de biLmeyen de böyle oynuyo ya bende deli oluyorum... Ayrıca Her yörenin kendine özgü oyunları vardır.Bizde de Horon ve Kolbastı...Dans etmekte iLLa bi amaç aramamak Lazım.. |
erkeklıgın altın kuralları vardıır. erkek adam renklı takım tutmaz erkek adam oyun oynamazz:D:D:DD::D |
hele denemeli 19 mayısta 23 nisan bütün türkiyede kolbastı oynandı resmen ama artık bu kadar sıklıkla gösterilmemeli her şeyin bir sınırı var yani |
Her Düğünde Calmaya Basladı , Kolbasti Dinlemekten Sıkıldım Artıııııık :) |
Türkiye`de Saat: 19:52 . |