![]() |
Ceza:"Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Çok İstiyorum" http://resimler.haberler.com/haber/0...stiyorum_o.jpg Türk RAP müziğinin önde gelen isimlerinden Bilgin Özçalkan (CEZA), bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon olmasını, babası için çok istediğini söyledi. RAP müziği alanında yaptığı besteler ve aynı zamanda Beşiktaş taraftarı olması ile tanınan Ceza,yaptığı açıklamada, "Bu sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunu babam için istiyorum.Umarım şampiyon oluruz." dedi. -KARŞI TAKIMA EL VER- Fair Play ödülleri çerçevesinde 2008 yılında sporda şiddete karşı olarak, dostluğa davet için hazırladığı 'Karşı Takıma El Ver' isimli parçasıyla Şeref Diploması'nı alan Ceza, tribünlerde istenmeyen olayların son bulmasını da istedi. Ceza, "Ben yaptığım bu parça ile statlarda taraftarlar arasında yaşanan olayları önlemek ve onlara örnek olmak istedim. Hangi takımı tutarsak tutalım birbirimize saygı içinde olalım. Karşılıklı küfür etmeyelim." diye konuştu. |
Bizlere çifte kupa hediye eden tüm futbolcularımıza sonsuz teşekkürler... |
Bi Sarkı Yaparsın Artik :D |
Doğru dedin Mehmet...Evet,bize özel bir şeyler yap yani Ceza...:p |
Ben seviyordum zaten Ceza'yı ama Beşiktaşlı olduğunu bilmiyordum. Şampiyoooooooon Beşiktaaaaaaaaş |
Ceza bize yakısır bi şarkını istıyoruz :D |
Face'te gezen şarkı Sago'ya ait değil..Zaten Sagopa Beşiktaşlı da değil.. Ceza'nn Beşiktaşlı olduğunu biliyordum...Bu şekilde dile getirmesi de güzel gerçekten.. |
Bu adamı sevmiyorum ama sırf Beşiktaşlı diye şu anda birşey demeyeceğim;) |
Ceza' yı önceden sevmezdim ama , Beşiktaşlı olduğunu duyunca kanım ısınmaya başladı. xD |
Sago daha iyi BEşiktaş ' lı;) |
Sago'ya Beşiktaşlı diyen bi seni gördüm walla..:) Bi röportajında takım tutmadğını söylemişti Sagopa..Ama Mista'yla birlikte Fener maçlarını izliyor diye duymuştum..Kolera'nın Fenerli olduğunu hatılıyorum...Belki Koloyla birlikte iyice bağlanmıştır Fener'e..Gs'li diyenler de war..Ama Beşiktaşlı diyip de bunu delilleyen kimseyi görmedm daha..:) |
bi güzel beste yapsın bencede |
en güzel BLL yapıyo:D bilal sarsmaz :cool: |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |