![]() |
Kanal D bünyesine geçtikten sonra bir hareketlenme olur kanalda diye düşünmüştüm ama maalesef,hala eski şeyleri yayınlıyorlar,yayın akışını daha seyredilebilir hale getirmeleri gerek,daha iyi programlar... |
ileride daha güsel olacak bundan emimim |
bi de Deniz Arman vardı değerli Beşiktaşlılar Karakartallar diye başlardı programa neden gönderdiler onu hayret bişeeey. |
en iyisi pazar sabahi forum programmi, |
bir arkdaşımız bjk tv ile ilgili konu açmış zaten var o konu dostum ! |
Bjk Tv Arkadaşlar Ben Eski Bir Bjk Tv çalişaniyim Maleseh Tv Miz Batma üzere çünkü Içinde çalişanlar Fener Ve Galatasarayli çoğu |
bence bjk tv doğru yolda çünkü orda herkes istediği şeyi söyleyebiliyor yönetim eleştriliyor,futbolcu eleştriliyor yani bunlar çok iyii bazı takımların kanallarındaki gibi insanların sesi kestirilmiyor bide Alen abinin konuk olduğu karakartal forum adlı programı hiç kaçırmıyorum. I love you Alen |
bence BJK tv'de cok gereksiz seyler gösteriliyor ve ara sira canli maclari yayinlarlarsa guzel olur. |
geçen gün inter-udinesse ve roma palermo maçlarını canlı yayınladı hatta önce bjk tv yayınladı sonra tekrarını cnn turkte 1 saat sonra gördüm |
çok fazla saçmasapan program war maç özetlerini istiyoruz |
Türkiye`de Saat: 00:02 . |