![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En kötü olaylardan biri omuz çıkması. Sürekli tekrarlayan birşey, yaşayanlar vardır belki. Bu arada gerçekten Batuhan'ın böyle bir sorumluluğa verilmesi pek doğru olmadı. Dakika 60-70 olunca alırdı oyuna, fizik olarak yıpranan rakip defans için daha zorlayıcı etken olurdu. Fatih Terim artık eski günlerinden çok uzak ve ne yazıkki olan yine bir Beşiktaş'lıya oldu orası kötü..
__________________ | ||
| | |
| |
| | #13 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En büyük hata Batuhan'ın oyuna ılk 11'de girmesidir.. Son 15-20 dk kala bize daha faydası dokunacagına eminim Dinamikligi ile yorgun Bosna savunmasını rahatca aşabilirdi ama bunu bir tek Terim görmedi Umarım çabucak iyileşerek sahalara tekrar döner | ||
| | |
| | #14 | ||
| Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı: FAtih Terimi sevmiyorum kardeşim... Kendi koltuğu söz konusu olunca adam harcamayı çok iyi biliyor..YAzık oldu Batuhan'a..ALLAH'tan acil şifalar diliyorum...Umarım kısa sürede Takımla idmanlara başlar...Mutlu oldun mu???...Terim!!!...Hoş sen sadece kendini düşünürsün ama. neyse...![]()
__________________ Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
| | |
| | #16 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ınsallah kronıklesmez acıl sıfalar batuhan | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | en şanslı takım türkiye
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |