![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | we haLa ısrarLa ßoßo'yu aLmıyo.. ßrawo qerizekaLı !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | nobre diycekdim heralde..=)
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre nobre nobre:=)
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fatih Terim Kocaeli maçını izledi mi merak ediyorum, madem Milli Takım Teknikdirektörü izleyecekti bu maçı, izlediği halde Nobre'yi kadroya almıyorsa diyecek bir şey bulamıyorum bu adama...Taa Bochum'lardan gidip Sinan'ı alıyor, gözünün önnüdeki forvetleri görmüyor, insaf yahu insaf!..Bide ısrarla G.Zan'ı çağırıyor, banko oynayan Toraman yine yok, niye yok, Fatih Terim'den hakkını istediği için, tıpkı Yıldıray gibi...F.Terim olduğu sürece de bazı isimler forma yüzü göremeyecek maalesef...Yazık... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |