![]() |
Alıntı:
|
Gitmesi iyi oldu bence ama yerine yine Türk teknik adam gelmesini isterim. |
terimi ne kadar sevmesem de gitmesine üzüldüm.. her maçta onun garip hareketleri beni olduumdan daha çok heyecanlandırıyodu.ii bi direktiflik yapamadı belki ama ayrı bi havası vardı yenilsek bileme:D ne biliim duyunca aklıma 2008 geldi ve bedbaht oldum yah:p yerine gelecek kişi onun kadar takımı yürek veremicek biriyse (dnya kupası elemelrndn bahsetmiorum) gelmesin derim! ya çok ii ya da en az terim kadar ii!... |
fatihden kurTulduk... inşallah doqRu bi seçim olur yeni gelıceq oLan ;) |
Şenol Güneş gelsin .. |
adam gibi biri gelsinde yerli yabancı farketmez. |
Allah aşkına Fatih Terim Türk futbolunu biliyorduda ne oldu kişisel sorunları yüzünden hakeden futbolcuları kadroya almadı... Futbol sistemi olan saygı duyulan sevilen hakedene forma veren bi yabancıdan yanayım Lucescu iyi olur |
Kesinlikle aklı başında bir yabancı hoca gelmeli...Yani Milli takımımızı yeniden hareketlendirecek , söz sahibi yapabilecek, Alt ve Üst yapıları bizzat organize ve projelendirebilcek kaç tane Türk hoca var?? Bence yok..o açıdan özellikle Ulusal takım kariyerli,futbolu bilen,tecrübeli bir yabancı olmalı..Hiddink,Scolari, ilk aklıma gelenler..Menajer,danışman gibi bir departmana da gereklilikte olduğunu düşünüyorum..Özellikle bir çok kere milli olmuş eski oyuncular olabilir..Tugay , Rıdvan , Feyyaz gibi adamlar da ilk aklıma gelenler.. |
Yabanci hoca'dan yanayim ... insallah dogru tercihi yaparlar .. Turkiye'de bu goreve gelecek birini su an goremiyorum ... |
Türkiye`de Saat: 12:13 . |