![]() |
Tanjeviç: "Biz aslında iyi takımız, ama" Tanjeviç: "Biz aslında iyi takımız, ama"http://www.ajansspor.com/resim/bogdan_tanjevic_01.jpg C Grubu'ndaki ikinci maçında Almanya'ya 79-49 mağlup olan A Milli Basketbol Takımı'nda, Antrenör Bogdan Tanjeviç "Biz aslında iyi bir takımız ancak neden böyle olduğunu anlamış değilim." dedi.. Tanjeviç maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Nowitzki'yi durduramadıklarını belirterek, "Nowitzki çok iyi oynadı, onu durduramadık. Madrid'e giden takım biz olmak istioruz. Yarın Çek maçını mutlak kazanmamız gerekiyor. Biz aslında iyi bir takımız ancak neden böyle olduğunu anlamış değilim. Kaybettiğimiz iki maçı unutup yarın ki Çek Cumhuriyeti maçını düşünmemiz lazım. Oyuncularımın moralinin çok bozuk olduğunu tahmin ediyorum. Tabiki kaybettikleri için onlarda üzülüyorlar ancak dediğim gibi önümüze bakmamız gerekiyor" dedi. |
mustafa denızlı gıbı konusmus... |
o anlayamıyosa kım anlayacak.rezıl kepazeler. |
Anlamıyorsna orada ne işin var. Bİ halt olmaz sizden.... |
Bir yerlere Fenerbahçe bulaştımı zor çıkıyor.Pisleniyor.Kokuyor.Değiştirmek gerekiyor bu yüzden tanyeviç sen git FB ni çalıştır. insanları küfürbaz ettiler yazık!!!! |
yürü git işine haydut herif gördük rezil ettin be takımı oynamayan 5 leri sürüyo 6lı ganyan sandı burayı ver istifanı gitsin işte ... |
Hadi ln kolpa evladı |
aması yok rezil olduk |
49 sayı atmışız yahu.. ne bu şaka mı?? nowitzki var da bizde yıldız mı yok?? ne bunun açıklaması?? |
Yaa hem adam gibi kadroyu seçemiyor hemde seçtiklerini oynatamıyor.Bide gelmiş neden olduğunu anlamış değilim diyor.Sen ne parası alıyon ozaman yaw.Valla deli oldum dün akşam.Böyle kepaze bir oyun seyretmedim daha önce.2 asist yapmış bir takımmı olur yaa.Yazık valla.Bugün çekleri yensekde bişey olmaz o dünkü oyunu gördükten sonra.Bu takımla anca savunma yapabiliriz onuda yapamıyoruz.Bir takım oyun kurucusuz maç kazanabilirmi yaw Allahaşkına.Bunudamı düşünemiyor tanjevic.Milli takımın başına murat didin getirilmeli bu turnuva biter bitmez.Herşeyiyle yakışır milli takıma.Sonrası gelir zaten... |
Türkiye`de Saat: 03:41 . |